LED güneş plaj şemsiyeleri ışıkları üç renk sıcaklığı ayarlanabilir ışıkları Yard açık şemsiye kamp çadırları

LED güneş plaj şemsiyeleri ışıkları üç renk sıcaklığı ayarlanabilir ışıkları Yard açık şemsiye kamp çadırları

(0 Yorumlar)
₺419.36

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

5.Kolay Kurulum ve Kullanım: Kullanıcı dostu tasarımı ile bu şemsiye ışıklarının kurulumu ve çalıştırılması kolaydır.Sağlanan klipsleri veya kancaları kullanarak bunları şemsiyenize veya çadırınıza takın.

Yeni sıcak yeni sıcak LED şemsiye dize ışıkları kombinasyonu üç renk sıcaklığı ayarlanabilir ışıkları ofset veranda şemsiye açık &

Güneş Panelleri: Polikristalin silikon güneş panelleri

Farkına varmak:

1 * Uzaktan Kumanda

1, Nakliye hakkında: Ürünü sipariş ettikten sonra, satın alma işleminizi 3-4 gün içinde göndeririz.Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın veya doğrudan bizimle iletişime geçin. 2, İade hakkında: Mallar nakliye sırasında hasar görürse, 7 gün içinde iade edebilirsiniz.Geri ödeme için başvururken, alıcı satıcıdan onay almalıdır. 3, Toptan ve Dropshipping Hakkında: toptan için, biz teklif veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-8 gün gelmesi.Damla nakliye için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız. 4, Parselimi nasıl takip edebilirim?: Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı) 5,Satın alma koruma süresi bittiğinde ne yapabilirim?: Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So paran benim hesabıma gitmeyecek.

1 * Klip

3.Ayarlanabilir Renk sıcaklığı: Dış mekan aydınlatma deneyiminizi üç renk sıcaklığı ayarlanabilir ışıkla özelleştirin.İster sıcak, ister soğuk veya nötr aydınlatmayı tercih edin, istediğiniz atmosferi yaratmak için farklı renk sıcaklıkları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Özellikler:

Ürün Özellikleri:

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm sapmaya izin verin.

Özellikler:

1.Çok Yönlü Aydınlatma Seçenekleri: Bu dış mekan veranda şemsiyesi LED ışık seti, ihtiyaçlarınıza uygun bir dizi aydınlatma seçeneği sunar.LED güneş plaj şemsiyesi ışıkları, LED şemsiye dize ışıkları kombinasyonu ve USB tel lamba şemsiye ışıkları ile her durum için mükemmel bir ortam yaratabilirsiniz.

Gövde Malzemesi: ABS

1.Işık efekti nedeniyle gerçek renk görüntüden biraz farklı olabilir.

Su geçirmez Sınıf: IP66

Ana Uygulama kapsamı: Dekorasyon

2.Verimli Güneş Enerjisi: LED güneş plaj şemsiyesi ışıkları, gün boyunca güneşin gücünü kullanmalarına ve geceleri çevre dostu aydınlatma sağlamalarına olanak tanıyan polikristal silikon güneş panellerine sahiptir.Harici güç kaynaklarına ihtiyaç duymadan enerji tasarruflu aydınlatmanın keyfini çıkarın.

Paket içeriği:

4.Geniş Uygulama: Bu şemsiye ışıkları, çeşitli dış mekan ayarları için tasarlanmıştır, bu da onları bahçe dış mekan şemsiyesi kamp çadırları, plaj şemsiyesi kamp çadırları ve bahçe dekorasyonu için mükemmel kılar.Açık alanlarınızı aydınlatın ve açık ve bahçe alanlarında ofset veranda şemsiyenizin altında rahat akşamların tadını çıkarın.

1 * Veranda şemsiye ışık

  • Marka Adı: ÖPÜCÜK-GECE
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar