Pnömatik Standart Silindir Lineer Kılavuz Rayı SC Piston SC32 SC40 SC50 SC63 Kılavuz Destek Braketi Montaj Aksesuarları

Pnömatik Standart Silindir Lineer Kılavuz Rayı SC Piston SC32 SC40 SC50 SC63 Kılavuz Destek Braketi Montaj Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺1 560.92

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

sipariş verdikten 1-3 iş günü sonra, mallar platformda bıraktığınız adrese göre teslim edilecektir.

Bu kılavuz braket özellikle dikey kaldırma için uygundur.Dikkat: Yatay itme çekme kullanılıyorsa, stroktan sonraki 200 mm içindeki yüksüz etki elde edilebilir.Bununla birlikte, strok çok uzunsa, yatay hareket için bilyalı rulmanların kullanılması önerilir.Fiyatı değiştirmek ve yükseltmek için satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.Varsayılan, alaşımlı bakır manşon kılavuzudur.Lütfen dikkat!!

Bazen bir öğenin tam olarak ihtiyacınız olan şey olmayabileceğini anlıyoruz.İade veya değiştirme talebi, parselin alınmasından sonraki 2 hafta içinde ve orijinal durumda ve ambalajda mevcuttur.

Geri bildirim, topluluğa katılan hepimiz için önemlidir.Yüksek mükemmellik standartlarını korumak için her zaman çok çalışıyoruz ve %100 müşteri için çalışıyoruz satisfaction.So olumlu geri bildiriminiz çok önemlidir.

Haberler için bir yıl garanti verilmektedir. kullanım için 60 gün garanti.Ürün, garanti süresi içinde talimat kılavuzuna göre uygun kullanım altında arızalanmışsa, nakliye talimatlarını almak ve nakliye ücretlerinizle geri göndermek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Biz vakum vantuz bir dizi sağlar.İhtiyacınız olan şey bağlantıda olmadığında bizimle iletişime geçebilirsiniz.Eksiksiz bir aksesuar yelpazesi sunuyoruz

Öğeleri iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin ve nakliye sağlayacağız address.DO İletişim olmadan göndermeyin.

Dönüşler:

Ürünü aldığınızda ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin.En kısa zamanda size geri döneceğiz.Ürünün çok iyi olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bize olumlu geribildirim verin.Yardımın için teşekkürler!

İthalat vergileri ve vergiler ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

Mallarınızı zamanında almazsanız, lütfen platform bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Müşteri desteğimiz sizin için durumu kontrol edecektir.

Geri bildirim:

Garanti:

bu ürünün birim fiyatına SC silindiri ve SC braketi dahildir.

Nakliye:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: AFR
  • Tip: Silindir

0 Bunun için yorumlar