Saçlar İçin Uçucu Yağlar Saç Büyümesi İçin uçucu yağ 30ML Saç Dökülmesi İçin Besin Çözeltisi Koruma Etkisi İle Doğal Bitki

Saçlar İçin Uçucu Yağlar Saç Büyümesi İçin uçucu yağ 30ML Saç Dökülmesi İçin Besin Çözeltisi Koruma Etkisi İle Doğal Bitki

(0 Yorumlar)
₺286.45 ₺143.13

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2. Saçınızı yumuşak ve parlak yapmak için mükemmeldir.

Saç Bakımı uçucu yağ*1

1. [Yaygın Olarak Kullanılır ] Saçların kısa sürede büyüme hızlandırma sonuçları almasına yardımcı olmak için harika olan Saç Bakımı Esansiyel Yağı, normal, renkli, etnik veya kıvırcık saçlar dahil tüm saç tipleri için uygundur, kaba, gevşek, sapıkça veya asi saçlar için mükemmeldir.

Ambalaj Listesi:

1. Normal, renkli, etnik veya kıvırcık saçlar dahil tüm saç tipleri için uygundur.

2. [Doğal Bitki Materyalleri ] Saçları korumak için çeşitli bitki bazlı bileşenler içeren Saç Bakımı Esansiyel Yağı, saç parlaklığını arttırmak için harikadır ve yönetilebilir saçlar için son derece nemlendirici, onarıcı saç yağıdır.

4. [Basitçe Kullanın ] Saç Bakımı Esansiyel Yağı saçınızı yumuşak ve parlak hale getirmek için mükemmeldir, saçınızı korumak için harikadır ve buklelerin ortasından uçlara kadar ıslak veya kuru saça eşit şekilde uygulanması kolaydır.

Saç Bakımı Esansiyel Yağı saç bakımı için mükemmeldir.

Tanım:

Daha fazla ürün detayına bakın

Kapasite: 30 ml

3. [Çok Amaçlı ] İnce ve kırılgan saçları güçlendirmek ve kırılmayı azaltmak için mükemmel olan Saç Bakımı Esansiyel Yağı, saçın iç yapısını onarmak ve korumak için mükemmeldir, kabarmayı ve dökülmeyi ortadan kaldırabilir.

3. İnce ve kırılgan saçları güçlendirmek ve kırılmayı azaltmak için mükemmeldir.

5. [Hediye Vermek için iyi ] Saçınıza harika bir dokunuş sağlamak için mükemmel olan Saç Bakımı Esansiyel Yağı, saç dökülmesini azaltmak ve saçları daha kalın ve daha güçlü hale getirmek için harikadır, kısa sürede saç büyümesini artırmak için tasarlanmıştır.

Belirleme:

Adı: Saç Bakımı uçucu yağ

Özellikler:

  • Öğe Türü: Saç ve Saç Derisi Tedavisi
  • Parça sayısı: KOMBO
  • Model Numarası: Batik Geniş Saç Bandı / Kadınlar için Kaymaz Geniş Saç Bantları
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar