Penis Büyütme Yağı Büyüme Adam Büyük Dick Sıvı Erkek Horoz Geliştirme Seks Gecikme Erkekler sağlık masajı Artırmak Penis Yağları

Penis Büyütme Yağı Büyüme Adam Büyük Dick Sıvı Erkek Horoz Geliştirme Seks Gecikme Erkekler sağlık masajı Artırmak Penis Yağları

(2 Yorumlar)
₺2 731.80 ₺1 338.51

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Penis Kalınlaşma Büyüme Adam Büyük Dick Büyütme Sıvı Horoz Ereksiyon Geliştirmek Erkekler Sağlık Büyüt Masaj Büyütme Yağları

Karakteristik 1: Kan dolaşımını teşvik etmek, penisi daha kalın, daha uzun, daha güçlü hale getirmek, cinsel davranışı iyileştirmek, cinsel ilişki süresini uzatmak, libidoyu artırmak, daha fazla orgazm olmak ve cinsel ilişkiyi teşvik etmek için kullanılabilen doğal bitki özleri içerir.Cinsel uyum, cinsel yaşamın tadını çıkarın.Cinsel yaşam zevki penisin genişlemesine ve boşalma süresinin uzamasına yardımcı olur.Karakteristik 2: Erkekler için seks ürünleri, penisi uzatmaya ve boşalmayı uzatmaya yardımcı olur kan dolaşımını teşvik ederek ve penisi güçlendirerek erkekliğinizi büyükten yakışıklıya değiştirir tissues.It cinsel yaşamınızın kalitesini artıracak ve Orgazm Kalınlığınızı uzatacaktır * Onunla hiçbir kadın dünyayı fethedemez * penisin uzunluğu ve çevresi * 30 gün geçerlidir * %100 yakınlaştırmadan sonra sıçrama olmaz * Daha serbest boşalma kontrolü * Seksin daha uzun süre dayanmasını sağlayın * Penis sertliğini artırın ve ereksiyonu daha uzun ve daha zor hale getirin. * Sert, sert ve dayanıklı, erkekleri kendinden emin ve kadınlar için mükemmel bir eşleşme haline getirin!Kullanım talimatları: Penis masajı, kan dolaşımını teşvik etmek , penisin kalınlaşmasını arttırmak , cinsiyeti iyileştirmek, libidoyu arttırmak ve erkeklerin cinsel performansını arttırmak Nasıl kullanılır: Penisi temizleyin, temiz ve kuru tutun. * Sadece harici kullanım için * En iyi sonuçlar için birden fazla tedavi (2 seans) önerilir. * Performans ve ölçümler değişebilir.Para tasarrufu ipuçları: Adım 1: Mağazayı takip edin ve mağazanın hayranı olun (tüm ürünlerde hayran indirimleri vardır!!!) Adım 2: Büyük sipariş miktarları için indirimler vardır, fiyat detayları için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun ve size tatmin edici bir fiyat verin.Adım 3: Mağazamızda tüm marka ürünleri yerleştirme, bir miktar olduğu sürece, fiyatımız olacak, detaylar için lütfen mağazamıza danışın.

Araştırmacılar, bu esansiyel yağı dünyadaki erkekler için geliştirmek için diğer güçlü botanikleri birleştirdi.

Her 2 günde bir, her seferinde 5-8 damla kullanın, tamamen emilene kadar 20 dakikadan fazla masaj yapın.Sadece bu yağı her gün kullanmamayı unutmayın, çünkü bu yağı kullandığınızda, tıpkı karın kaslarınızı çalıştırmak gibi penisiniz de sık sık ereksiyon olur.Bu yağı emdikten sonra, korpus kavernozumun şişkinliğini tamamen geri kazanması ve geri kazanması için ona 18-36 saat verin

Bu muhteşem petrolün hammaddesi, Güney Afrika'daki eski bir kabile olan dev kök kabilesinden geliyor.Bu kabileyi duymuş olsanız da duymasanız da, bu eski bir kabiledir. Africa.At ilk olarak, bu kabiledeki erkeklerin ortalama penis uzunluğu 35 cm'ye, ereksiyon hali ise 56 cm'ye ulaştı.Dev kök halkının neden bu kadar uzun penisleri var?Kabilenin adamlarının çocukluktan afrodizyak biyolojik elementler içeren bir bitki ürünü yedikleri ortaya çıktı.Uzman analizine göre, bileşenleri çok fazla testis aktif enerjisi içerir.Bilimsel araştırma ekibi, farklı ırklardan 100 erkeğin bu iki tür yiyeceği aynı anda almasını sağladı.Üç ay sonra, sadece erkeklerin libidosunu hızla arttırmakla kalmayıp aynı zamanda penisi de geliştirebilecekleri gösterildi.Tamamen gelişmiş, penisin boyutunu büyük ölçüde artırır ve aynı zamanda stresi azaltmaya yardımcı olur ve kalp, karaciğer ve böbrek gibi organlar üzerinde iyi bir koruyucu etkiye sahiptir.Bu bitkiye Angora kabuğu denir .

3. Bir tedavi şekli dört şişedir.Çoğu alıcı ilk satın alımdan sonra satın almaya devam edecek olsa da, tedaviyi kesintiye uğratmadan aynı anda dört şişe satın almanızı öneririz! ! !

4. Bunu kullanma sürecinde güçlü bir arzumuz olacağını yineliyoruz.Gereksiz utançtan kaçınmak için lütfen halka açık yerlerde kullanmayın.Lütfen bunu anlayın!

HAMMADDE tanımı:

Burada dikkat edilmesi gereken birkaç şey var:

1. Ürünlerimiz kullanımdan sonra sıcak hissedecek, lütfen endişelenmeyin!

Afrika'daki çevre sorunları nedeniyle ve insanlar Angola'nın faydalarını keşfettikten sonra Angola'nın kabuğu çılgınca kesilmeye başlandı trees.In 2005 yılında 100 gram 50.000 dolara açık artırmaya çıkarıldı.

2. Kullanımdan sonraki üç saat içinde güçlü bir istek olacaktır.Lütfen kendini kontrol et, çok sık mastürbasyon yapma!

Kullanım talimatları

Daha sonra Çinli araştırmacılar, Angola Dağları'nda Çin'de 4.000 metreden daha yüksek bir rakımda bir Angora ağacı olduğunu keşfettiler.Daha sonra kutuyu korudular ve Çin'de ihtiyacı olan erkekleri tedarik etmek için kullanılan bu uçucu yağı araştırıp ürettiler.

  • Raf Ömrü: 3 Yıl
  • Etki 3: Erkek Geliştirme Gecikme Sıvısı
  • Marka Adı: DJB'LER
  • Öğe Türü: uçucu yağlar
  • Tip: dövme mürekkebi
  • Kullanıcı: Erkek
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kalıp: Penis Büyütme Esansiyel Yağı
  • Etki 1: Boşalmayı geciktirin ve penisi büyütün
  • Etki 6: Daha Büyük Horoz Geliştirme Jeli Artırın
  • Etki 2: Erkekler libidoyu uzun süre artırır
  • Etki 4: Erken Boşalmayı Önleyin ve Yağı Geciktirin
  • Etki 5: Horoz ereksiyon Geliştirmek sağlık Büyütmek masaj Geliştirmek yağ etkisi

Etiketler: penis büyütme.

2 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-08-30

İlk kullandığımda penisim ateşliydi. Ürünle birlikte gelen kullanım kılavuzu, bu kullanım yöntemi için bana yardımcı oluyor. Güçlü emilim nedeniyle penis gözle görülür şekilde sertleşir. Bu penis büyütme kalınlaştırıcı krem şaşırtıcı ve daha önce hiç görülmemiş..

Misafir - 2023-09-18

Ürünü kullandım ve beğenmedim Tavsiye etmiyorum.