100 Pairs Ayrı Ayrı Sarılmış Toksik Olmayan Yumuşak Silikon Kablolu Kulak Tıkaçları Kullanımlık İşitme Koruma Kauçuk Kulaklıklar

100 Pairs Ayrı Ayrı Sarılmış Toksik Olmayan Yumuşak Silikon Kablolu Kulak Tıkaçları Kullanımlık İşitme Koruma Kauçuk Kulaklıklar

(0 Yorumlar)
₺519.66 ₺337.76

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: Silikon

Paket içeriği:

Satış Sonrası Servis hakkında

100 Pairs Ayrı Ayrı Sarılmış Toksik Olmayan Yumuşak Silikon Kablolu Kulak Tıkaçları Kullanımlık İşitme Koruma Kauçuk Kulaklıklar

Ödeme hakkında

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.sayaelektrik.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Bu yüksek kaliteli kulaklıklar, sesi tüm dünyada 28db'ye kadar azaltır frequencies.By sesi eşit olarak azaltmak kulak tıkaçları işitme hasarı riskini azaltır, aynı zamanda müziği ve konuşmayı net ve doğal tutar.Kulak tıkaçları, kulak kanalının doğal tepkisini çoğaltacak şekilde yapılandırılmıştır, böylece ses tam olarak daha sessiz olması gerektiği gibi gelir.

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

100 * çift kulak tıkacı

Çıkarılabilir KABLO-kablo çıkarılabilir ve geri takılabilir.

MÜKEMMEL gürültü azaltma-hak ettiğiniz huzur, sessizlik ve uyku için maksimum gürültü azaltma sağlar.Horlama, çekim, bahçe işleri, konserler ve diğer tüm yüksek sesli aktiviteler için mükemmeldir.Marka yeni ve yüksek kaliteli.

YUMUŞAK TOKSİK olmayan SİLİKON-Yüksek kaliteli PÜRÜZSÜZ yumuşak silikon, onları giymeyi keyifli hale getirir, toksik olmayan malzeme, böylece kullanımı güvenlidir.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

renk: mavi

Yıkanabilir VE tekrar kullanılabilir-Yeniden kullanılabilir silikon kulak tıkaçlarımız günlük kullanım için uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

hakkımızda

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

Mavi kordonlu (telli) turuncu silikon, güvenli dinleme, gelişmiş müzik, 28db'ye kadar azaltma.Net bir şekilde duyma yeteneğini korurken çevrenizdeki ses seviyelerini düşürmenin kompakt ve ucuz bir yolu.gürültülü ortamlarda çalışan, geçit törenlerine, motor sporlarına veya atletik etkinliklere katılan herkes için mükemmeldir; huzur içinde çalışmak veya uyumak isteyebilecek kişilere kadar.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Geri Bildirim Hakkında

Gönderiler Hakkında

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.sayaelektrik.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar