Silikon Skar Levhalar Silikon Skar Bant Rulo Silikon Jel Krem Yama Bandaj Yaralanmaların Neden Olduğu Yara İzleri İçin Kullanılır Yanıklar Silikon

Silikon Skar Levhalar Silikon Skar Bant Rulo Silikon Jel Krem Yama Bandaj Yaralanmaların Neden Olduğu Yara İzleri İçin Kullanılır Yanıklar Silikon

(0 Yorumlar)
₺217.20 ₺108.60

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Belirleme:

3.【Her yaş için】 Streç işareti sökücü her yaş için tamamen güvenlidir.Silikon yara izi yaması, eski yara izlerinin ve yeni yara izlerinin görünümünü iyileştirir ve cildi onarır.

4.【Yeniden Kullanılabilir ve Yıkanabilir】 Uygun şekilde temizlendiğinde, her sayfa 2 haftaya kadar yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Silikon yara izi yamasının temizlenmesi veya yapışması zor olduğunda, onu yeni bir yara izi giderme yamasıyla değiştirmeniz gerekecektir.

5.【Serbest Kesim Boyutu】 Bu silikon yara izi giderme, yara izinin boyutuna ve şekline uyacak şekilde serbestçe kesilebilir.Bu silikon levhaları kullanmak için karmaşık talimatlar yoktur.

Bu silikon malzeme, yara izlerini etkili bir şekilde gidermek için yara izi onarım bileşenleri içerir.Silikon yara izimiz cildinizdeki hem eski yara izlerini hem de yeni yara izlerini onarabilir.Keloid yumrularının çıkarılması her yaş için tamamen güvenlidir.

1. Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Tanım:

Adı: Silikon Yara İzi Kaldırma Bandı

Not:

1.【Güvenli Silikon Yara İzi Sayfası】 Güvenli yara izi onarıcı silikon jel bileşenleri içerir, bu silikon yara izi sayfası yara izlerini etkili bir şekilde giderir.Yaralanmalar, yanıklar, keloid, karın germe izleri vb.İçin uygundur.

Boyutu: yaklaşık 150x2.5 cm / 59x0. 98in

1-Yaralı bölgeyi temizleyin ve kurulayın.

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

2.【Yara İzinizi Düzleştirin】Yara izi bandı yara izlerinin görünümünü düzleştirebilir.Silikon jel yamamız, hasarlı cildi onarmak için kas tabanına hızlı ve hassas bir şekilde nüfuz eder.

3-Astarı yara tabakasının yapışkan tarafından çıkarın.

2-Yara izi tabakasını yara izi boyutuna ve şekline göre kesin.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ambalaj Listesi:

Nasıl kullanılır:

1 x Silikon Yara İzi Kaldırma Bandı

Malzeme: silikon jel

4-Yara izi tabakasını yaralı bölgeye hafifçe bastırın.

  • Parça sayısı: KOMBO
  • Marka Adı: LANBENA
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar