2 adet Tıraş Tutucu vantuzlu askı Disk Banyo Jilet Raf Su Geçirmez Çıkarılabilir Şeffaf Vantuz Delme Ücretsiz

2 adet Tıraş Tutucu vantuzlu askı Disk Banyo Jilet Raf Su Geçirmez Çıkarılabilir Şeffaf Vantuz Delme Ücretsiz

(0 Yorumlar)
₺102.81 ₺71.95

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün Özellikleri:

2 adet Tıraş Tutucu vantuzlu askı Disk Banyo Jilet Raf Su Geçirmez Çıkarılabilir Şeffaf Vantuz Delme Ücretsiz Özellikler:

Malzeme: Akrilik ve PVC

*3. Kurulumu kolay: sadece duvara yapıştırın, hemen bitirebilirsiniz!Delme yok, vida yok, hayır tools.No artık yapışkanlık veya lekeler!Jilet tutucumuzu duvara zarar verme endişesi olmadan kullanın.Not: Yüzeyi temiz ve kuru tutun.

*1. Süper vantuzlu askı: yüksek kaliteli akrilik ve PVC'den yapılmış, su geçirmez, yağ geçirmez, dayanıklı ve dayanıklıdır.Jilet, havlu, banyo fırçası, mutfak eşyaları, lif kabağı, anahtar ve diğer günlük ihtiyaçları asmak için bu duş kancalarını kullanabilirsiniz.

*4. Çıkarılabilir ve tekrar kullanılabilir: Bu tıraş bıçağı tutucusu duşlar için kullanılır, vantuz tasarımı ile tıraş makinesi kancasını sadece serbest bırakarak çıkarabilirsiniz.Plastik vantuz kancasını ılık suyla temizleyin ve ardından tıraş bıçağı tutucu duş kancasını başka bir pürüzsüz yüzeye takın.

Boyut: 6*3.3*3.3 cm

*2. Tıraş bıçağı tutucusu, seramik, fayans, cam, ayna, mermer, paslanmaz çelik gibi pürüzsüz, düz yüzeylerde ve pürüzsüz yüzeyli gözeneksiz yüzeylerde normal şekilde çalışabilir.Eşyalarını düzenli tut.

  • Belirleme: 2pcs/set
  • Malzeme: PVC, Akrilik ve PVC
  • Boyut: 6*3.3*3.3cm
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: tıraş makinesi tutucular vantuzlar, vantuz jilet tutucu, su geçirmez jilet tutucu, banyo emme jilet.

0 Bunun için yorumlar