Tuya Akıllı Ev ZigBee 3.0 Ağ Geçidi Hub 2.4 G WiFi Köprü Akıllı Yaşam APP Uzaktan Kumanda Ses Alexa İle Çalışır Google Asistan

Tuya Akıllı Ev ZigBee 3.0 Ağ Geçidi Hub 2.4 G WiFi Köprü Akıllı Yaşam APP Uzaktan Kumanda Ses Alexa İle Çalışır Google Asistan

(3 Yorumlar)
₺726.45 ₺254.24

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

(1).Kırmızı ışık hızlı bir şekilde yanıp söner, mavi ışık yanıp söner veya her zaman açık eşleştirme durumundadır.

Tuya Akıllı Ev ZigBee 3.0 Ağ Geçidi Hub 2.4 G WiFi Köprü Akıllı Yaşam APP Uzaktan Kumanda Ses Alexa İle Çalışır Google Asistan

(5).Kırmızı ışık her zaman açık, mavi ışık her zaman açık - çöküyor, sıfırlamak için kapanması gerekiyor.

Ürünün en büyük avantajı, ağ kablosuna bağlanması gerekmemesi, tak ve çalıştır olması ve açılması ve ağ için kullanılması gereken soketli herhangi bir yere yerleştirilebilmesidir.

Ürün fonksiyonu: Doktrin, anahtarlar, prizler, sensörler, kapı kilitleri, elektrikli perdeler, evrensel kızılötesi uzaktan kumandalar vb.Dahil olmak üzere graffiti çözümünün ZigBee serisi ürünleriyle birlikte kullanılır.

Mevcut uzaktan kumanda: Nerede olursanız olun, Tuya Akıllı Uygulaması aracılığıyla cep telefonu üzerinden ağ geçidine bağlı cihazları uzaktan kontrol edin, WiFi ve ZigBee cihazlarınızı iki farklı arayüzde ayrı ayrı kontrol etmenize gerek yok, bunları tek bir ZigBee ağ geçidi hub'ında kontrol edin Güvenilir yerel bağlantı ve grup kontrol hizmetleri desteklenir.

Tanım:

(4).Kırmızı ışık her zaman açık, mavi ışık kapalı - normal çalışma durumu.

Desteklenen senaryo ve otomasyon: Ağ geçidinin alt cihazları,uygulamadaki senaryo ve otomasyon ayarı aracılığıyla bunları diğer akıllı cihazlarla bağlamak için tetikleyici koşullar görevi görür ve tüm Tuya Akıllı ev cihazları için gerçek anlamda tüm ev bağlantısı için güçlü bir ağ köprüsü olarak öne çıkar.

(2).Kırmızı ışık yavaşça yanıp söner, mavi ışık yanıp söner veya her zaman açıktır-eşleştirme durumuna girmek için kırmızı ışık hızla yanıp sönene kadar sıfırlama düğmesini basılı tutmanız gerekir.

(3).Sabit kırmızı ışık, yanıp sönen mavi ışık-alt cihazları arayın.

Herhangi bir ZigBee ürününün bir ağ geçidi ile kullanılması gerektiğini ve şirketimizin modelinin en hafif mini ve kurulumu kolay olduğunu lütfen unutmayın.Şu anda erişilebilir cihazlar, küçük evler veya apartmanlar için yeterli olan yaklaşık 50'yi desteklemektedir.

Tuya'nın ZigBee akıllı kablosuz ağ geçidi, 2.4 G WİFİ ağının doğrudan bağlantısını destekler ve cihaz iletişim ağı ZigBee HA 3.0'dır

Not: Eviniz büyükse veya iki katlıysa, lütfen en az 1-2 adet ZigBee sinyal amplifikatörü satın alın, sinyali engelleyen birkaç duvar varsa, sinyal gecikmesine neden olur!

İpucu:

  • İletişim yöntemi: Bluetooth uyumlu, Zigbee, Wi-Fi
  • Uyumluluk: Tüm Uyumlu
  • Model Numarası: tuya zigbee 3.0 ağ geçidi merkezi
  • Marka Adı: SZKOSTON
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: ağ geçidi hub'ı.

3 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-07-31

Sorunsuz çalışıyor. Her şey yolunda..

Misafir - 2023-04-21

zatial som için neodskusal, kvalita tamam.

Misafir - 2023-04-25

Kapı mükemmel çalışıyor. Cihazların hızlı ve verimli bir şekilde eklenmesi..