Ön Kapı hoş geldin yazısı Sonbahar Kapı Ahşap İşareti Akçaağaç Yaprakları İle Rustik Ahşap Karşılama Duvar Sanatı Ev Ofis İçin Ön Kapı

Ön Kapı hoş geldin yazısı Sonbahar Kapı Ahşap İşareti Akçaağaç Yaprakları İle Rustik Ahşap Karşılama Duvar Sanatı Ev Ofis İçin Ön Kapı

(0 Yorumlar)
₺505.20 ₺252.50

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3. Asılması Kolay: Kordon ile ön kapı karşılama tabelasının asılması kolaydır ve süslemek istediğiniz yere kolayca asabilirsiniz, bu da çok uygundur.

Mermi Noktaları:

Misafirlerinizi ön kapınız için bu büyüleyici tabela ile karşılayın veya fireplace.It solması veya deforme olması kolay olmayan parlak renklere ve asılmasını kolaylaştıran bir kordon tasarımına sahiptir.Bu işaret, ziyaretçilerinize minnettarlığınızı ve en iyi dileklerinizi ifade edecektir.

1 * Ön Kapı Karşılama İşareti

2. Ürün boyutu: 30 cm

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Belirleme:

Tanım:

Notlar:

4. Geniş Uygulamalar: Ön kapınızı, çiftlik evi sundurmanızı, pencerenizi, duvarınızı veya şöminenizi süslemek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu ön kapı karşılama işareti evinize rustik bir çekicilik katacaktır.

5. İdeal Hediye: Bu büyüleyici ön kapı karşılama işareti ile sevdiklerinize sevginizi ve takdirinizi gösterin.Doğum günleri, sonbaharları veya Şükran Günleri olsun, bu işaret minnettarlığınızı ve en iyi dileklerinizi sıcak ve zarif bir şekilde ifade edecektir.

Ürün Listesi:

1. Malzeme: ahşap

2. Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

1. Şenlikli Bir Atmosfer Yaratın: Bu ön kapı karşılama işareti, mükemmel işçiliği ve parlaklığı ile sonbaharın güzelliğini göstermek için mükemmeldir colors.It evinize sıcaklık ve çekicilik katan akçaağaç yaprakları gibi sonbahar unsurlarına sahiptir.

2. Uzun ömürlü Dayanıklılık: Yüksek kaliteli ahşap malzemeden yapılmış, bu ön kapı karşılama işareti sağlamdır ve solması veya deforme olması kolay değildir, böylece uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Şekil: Yuvarlak
  • Malzeme: Ahşap; Ahşap
  • Model Numarası: Sonbahar Şükran akçaağaç yaprağı kapı işareti
  • Tarz: Modern Tarz
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar