Terzi için plastik Fransız Cetvel Moda Cetvel Konfeksiyon Cetveli

Terzi için plastik Fransız Cetvel Moda Cetvel Konfeksiyon Cetveli

(0 Yorumlar)
₺15.62 ₺11.57

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: Plastik

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Paket içeriği:

Yaygın Olarak Kullanılan: Bu kalça cetveli , kalça yan çizgisini çizerken ve işaretlerken, pantolonda dikiş yaparken, kolların açık kollarında vb. Kullanılabilir.Giyim cetvelinin benzersiz ve iyi kıyafetler tasarlamanızı sağlamasına izin verin.

Farklı Stiller: Farklı dikiş veya ölçüm taleplerinizi karşılayabilecek farklı stiller size sunulmaktadır.

Tip: 12260, 122 Virgül Cetveli, ÜÇGEN Cetvel için 3220 Ölçek, 3231, 3234, 3245, 3250, 5808, 6301, 6401, 6403, 6460, 6501, B97, Bulut Cetveli 20cm, Bulut Cetveli 25cm, Bulut Cetveli 30cm

Yüksek Kaliteli Malzeme: Plastik malzemeden yapılmış, çizgi detayı ve net, yüksek doğruluk, hafiflik, terzilik malzemelerini kullanma sürecini rahatlatır.Yerleşik ölçeğin aşınması kolay değildir, Manuel kesme plakası yapımı için ideal bir araçtır.

Not:

Uygulama vesilesiyle: Bu desen sloper cetvel çizim, kesme ve diğer giyim tasarımı, sanatçılar, öğrenciler, tasarımcılar, desen yapımcıları, terziler vb.İçin pratik terzilik şablon araçları için uygulanabilir, DIY eğlencesinin tadını çıkarmanızı ve size güzel bir kullanım deneyimi getirmenizi sağlar.

1 Adet Cetvel

Özellikler:

3. Detaylı boyut için lütfen resme bakın.

İyi Hediye Malzemeleri: Sadece size ait benzersiz bir kıyafet yapmak mı istiyorsunuz yoksa arkadaşlarınıza veya ailenize özel bir hediye yapmak mı istiyorsunuz,dikiş için bu cetvel en iyi seçimdir.Dikiş, terzi ve moda tasarımcıları vb. İçin mükemmel bir hediye.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar