El Yıkanabilir Güzellik Araçları Yumuşak Tırnak Kol dayanağı Yastık Standı Mat Palm Dayanağı Manikür Manikürcü Kızlar Ev

El Yıkanabilir Güzellik Araçları Yumuşak Tırnak Kol dayanağı Yastık Standı Mat Palm Dayanağı Manikür Manikürcü Kızlar Ev

(0 Yorumlar)
₺443.85

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Kısa Tip Boyutu: 39x11.5x8 cm/15.35x4.53x3. 15 inç

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle biraz hataya izin verin.

Malzeme: Ahşap Taban + PU + Sünger

Manikür Eli: Tırnak bakımı ve manikür için tasarlanmış sağlam, sağlam ahşap tabanlı, yüksek kaliteli PU ve yumuşak sünger malzemelerden yapılmıştır.

Paket içeriği:

Özellik: Ergonomik, yumuşak ve hafif, aşınmaya dayanıklı ve korozyona dayanıklı PU yüzeyli, su geçirmez ve temizlenmesi kolay; dahili yumuşak ve rahat sünger, iyi esneklik.

Tırnak Araçları: Tırnak sanat yumuşak süngerimiz, müşteri için el yorgunluğunu etkili bir şekilde giderir ve tırnak sanatı sırasında el basıncını azaltır.

Yüksek Tip Boyutu: 39x11.5x16 cm/15.35x4.53x6. 30 inç

Profesyonel Manikür Aracı: Tırnak salonu, tırnak sanat okulu, kolej, toptan satış, tırnak sanat sanatçısı, kişisel veya ev kullanımı vb.İçin uygundur.

Not:

Tırnak Salonları Araçları: Manikürcü pratik tırnak sanat araçları, yüksek tip manikür tırnak lambasını ve mini elektrikli süpürgeyi yerleştirmek için yeterli alan sağlar.

1 Parça Tırnak Sanat Sünger

Tanım:

3. Size harika bir çevrimiçi alışveriş diliyorum!

Belirleme:

2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Diğer
  • Model Numarası: Tırnak Sanat Kol dayanağı Yastık

0 Bunun için yorumlar