Ty.hermenlisa Yeni Peekaboo insan saçı postiş 10-26 inç Çift Çizilmiş Remy Klip İnsan saçı Doğal 3 ADET 3 g / adet Toptan

Ty.hermenlisa Yeni Peekaboo insan saçı postiş 10-26 inç Çift Çizilmiş Remy Klip İnsan saçı Doğal 3 ADET 3 g / adet Toptan

(0 Yorumlar)
₺1 468.71

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

C: HiArt Resmi Mağazası en iyi tüketici hizmetini sunmayı amaçlamaktadır ,herhangi bir sorunuz olduğunda lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ,bu sorunu en kısa sürede çözmenize yardımcı olacağız.

C: İnsan saçı doğal proteinlere sahiptir, yandığını ve koktuğunu söylemek kolaydır, insan saçı kül olur, delindikten sonra kaybolur, insan saçı yandığında kötü kokar, insan saçı beyaz duman gösterir.

S: alışveriş deneyimi hakkında?

C: Kendi saçınızı yıkamak gibi, lütfen hafif şampuan kullanın.Haftada 1-2 kez yıkama önerin.Ayrıca birkaç haftada bir üzerlerinde bir saç bakımı kullanmanızı öneririz, çünkü saçlar saç derinize bağlı değildir, olması gereken yağları almaz.Saç uzatmalarınızı yıkadıktan sonra doğal olarak kurumaya bırakmak en iyisidir.

3. Klip Boyutu: 1 Klipsli 3CM*1CM (Dikişsiz Saçlı iyi Klips ,Klasik Dantel Klipsli Saçlardan Daha Görünmez ve Rahattır ) .

Ty, hermenlisa 30 Yıllık Tecrübeye Sahip Çin Saç Fabrikalarından Biridir ,Kaliteli insan saç Uzantılarına Odaklanıyoruz,Ayrıca Birçok Ünlü Saç Markası için Saç Tedarik Ediyoruz .Toptan / Dropshipping ,OEM ve Özelleştirilmiş (Etiketler /Etiketler /Kutu /Kart vb.) Yapabilir. Daha fazla bilgi için Bize DM atın .

Peekaboo insan saçı postiş 10-26 inç Çift Çizilmiş Remy Klip insan saçı postiş 3 ADET 3 g/adet Toptan Ty.hermenlisa Dikişsiz Klip insan saçı postiş Balayage Renk Klip Saç 3 ADET Görünmez Pu Atkı Uzantıları S

C: Evet!

Daha fazla renk görünümü istiyorsanız veya daha fazla hacim istiyorsanız, 5(15 adet)Daha iyi olacaktır.

Ayrıca bize e-posta gönderiyor.Mesajlarınızı iş günü içinde 24 saat içinde cevaplayacağız.

Sentetik saçlar yandıktan sonra yapışkan bir top olacak ve siyah duman gösterecek olsa da, insan saçı birkaç gri saça ve bölünmüş bir uca sahip olabilir, normaldir ve kalite sorunu değildir.

Saçınıza yeni bir renk eklemek istiyorsanız, 2 paket(6 adet)daha iyi olacaktır.

S: Saç uzantılarımı nasıl yıkayabilirim ?

6. Daha fazla işbirliği :

S: bu gerçek insan saçı mı ?

Bizim ürün/hizmet ile memnun iseniz, biz bunu appericiate eğer 5 yıldız ve Olumlu Geribildirim bırakabilirsiniz .Sizin yorumunuz bizim için en büyük teşviktir .Veya herhangi bir sorunla karşılaşırsanız ,lütfen bir anlaşmazlık açmayın veya olumsuz bir geri bildirim bırakmayın,lütfen bizimle iletişime geçin ,ilk kez (24 saat içinde) çözmenize yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

S:Saçlarınız Boyanabilir, Düz ütülenebilir, Ağartılabilir vb. ?

2. Saç ağırlığı: Klipsli 6 g/adet, 3 adet aynı renk saç dahil her set.

7. Uygulama Önerisi:

C: Bizimle çevrimiçi konuşmaya veya mesaj bırakmaya hoş geldiniz.

Ty.hermenlisa Resmi Mağaza kendi 20 Yıllık tecrübesi fabrika var, daha fazla renk istiyorsanız, www.sayaelektrik.com.tr lütfen bize ulaşın .

C: Evet !

3. Zeytinyağı saçı sağlıklı tutmak için iyi bir seçenek olacaktır.

S: Remy saç nedir?

5. Söz veriyoruz :

S: Neden saç uzantıları karışıyor ?

S: Constomer yapımı yapabilir misin ?

C: Evet, TY.hermenlisa resmi mağazası %100 % gerçek insan saçı ' e odaklanır, sadece sağlık gençlerinden toplanır.

S: Sentetik saçlı insan saçı nasıl anlaşılır?

C: Remy saç, insan saçının en iyi kalitesi olarak kabul edilir, çünkü çoğu Remy olmayan saç uzantısında olduğu gibi tırnak etleri bozulmadan tutulur ve soyulmaz.Saç tırnak etlerini korumak ve tek yönlü olarak hizalamak, görünüşte tamamen doğal olan uzantılar oluşturur.Bu işlem saçın ömrü boyunca süper yumuşak, parlak ve özgür kalmasını sağlar.Remy saç normal insan saçından daha pürüzsüz ve sağlıklı görünür.

1. Saç Malzeme :100 % İnsan Bakire Tırnak Remy Saç. hiçbir Sentetik Saç!Başka remy Olmayan Saç Karışımı Yok !

2. Saç stilini korumak için jel veya şekillendirici ürünler kullanabilirsiniz.

4. Renk Hakkında: Fabrikamız Her Yıl Yeni Rengi Yükseltmek için Kendi Renk Tasarım Departmanına Sahiptir .Sadece yeni saçları almak için bizi takip et.

C: Kuruluk, yağ, kir birikmesi, tuzlu su, klor veya yanlış tarama yöntemi nedeniyle saç karışıklığı, saçtaki yüksek sıcaklık demiri de saçın karışmasına neden olur.Saçınızı haftada 1-2 kez yıkamanızı, saçınıza da geniş diş tarağı kullanmanızı veya yapabileceğiniz daha fazla yardım için stilistinize danışmanızı öneririz

S. Ne tür saç bakım ürünleri kullanmalıyım?

Ama lütfen bunun gerçek insan saçı olduğunu bilin.Herhangi bir ısı aleti ile bir ısı koruyucu kullanın ve ağartma sırasında dikkatli olun.Boya zamanınızdan tasarruf edebilecek doğrudan doğru rengi seçmenizi öneririz.Saçın ağartılması, kıvrılma düzeninde az miktarda termal gevşemeye neden olabilir.Her renk bakımı için daima bir profesyonelle görüşün.

C: Bu saça kendi saçınızmış gibi davranın.

1. Bakımı için kaliteli şampuan ve saç kremi kullanın hair.It saçları yumuşak ve parlak tutmak önemlidir.

  • Saç Sınıfı: çift çizilmiş insan saçı
  • İnsan saç tipi: Avrupa Saçı
  • Saç Stili: Dikişsiz Pu Klipsli Saç
  • Kullanım Ömrü: 12 Ay
  • Uygun Boyama Renkleri: Tüm Renkler
  • İçeren: Her Pakette 3 adet saç var
  • Renk Türü: Buzlu
  • gemiler: Çin
  • Uzunluk: 12inch
  • Malzeme Sınıfı: Bakire Saç
  • Klip boyutu: 3 cm*1 cm
  • Kesilebilir: Evet
  • Permalı Olabilir: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Birim Ağırlık: klipsli 8 g / adet
  • Marka Adı: Ty.Hermenlisa'nın
  • Atkı Genişliği: 1 klipsli 2 inç
  • Doku: düz

Etiketler: saç uzatma.

0 Bunun için yorumlar