LED G50 dize ışıkları açık noel çelenk dekorasyon için ışık peri ampul düğün lambası bahçe için kolay kurulum

LED G50 dize ışıkları açık noel çelenk dekorasyon için ışık peri ampul düğün lambası bahçe için kolay kurulum

(0 Yorumlar)
₺821.55 ₺657.20

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: PET

1 x Uzaktan kumanda

Renk: Siyah ve Şeffaf

5 metre.Bu cömert 5 metrelik 10 LED peri ışığı dizisi, bunaltıcı yazlar ve şenlikli kışlar için uygun, büyüleyici bir dış atmosfer yaratmak için fazlasıyla parıldayan ışıklar sağlar.

1 x Güneş Paneli

IP 65 su geçirmez: Güneş enerjili peri ışığı katı malzemelerden yapılmıştır ve IP65 su geçirmezlik işlevine sahiptir.Bu özellik, 365 gün boyunca sürekli çalışmasını ve dış mekan kullanımına uygun olmasını sağlayarak avlu, çim ve çadır için hoş bir atmosfer yaratır .

Ürünle birlikte verilen güneş panelinin yüzeyini güneşe doğru yönlendirin ve çivili direği yumuşak zemine veya çakıllara yerleştirerek bahçenizdeki güneşli bir yere yerleştirin.Panel yeterli miktarda meyve suyuyla tamamen şarj edildikten sonra, ışıklar etkileyici bir altı ila sekiz saat boyunca çalışmaya devam ederken çalılıklarınıza büyülü bir ambiyans katabileceksiniz!

Paket içeriği:

Enerji tasarruflu led ışıklar: Güneş enerjisiyle çalışan 10 süper parlak led ampullü uzun dize, hayatınızın sürdürülebilir kalkınma kavramını uygulamasına ve kalitesini artırmasına olanak tanıyan elektrik ve paradan tasarruf edebilir life.It bir süredir çalıştıktan sonra hala güvenli bir şekilde dokunulabilir, ki bu bir dostu ürün.

1x10 LED Güneş String Peri Işıklar

bir yaz gecesinde çiçeklerinizi vurgulamak veya rahat evinizin içinden kışın ortasında bahçenize hayran kalmanıza izin vermek için mükemmel olan bu sıcak beyaz dış mekan peri ışıkları, parlak bir ev ısınma hediyesi yapar veya kendiniz için bir muamele yapar!

1 x Başak

LED G50 dize ışıkları açık noel çelenk dekorasyon için ışık peri ampul düğün lambası bahçe için kolay kurulum

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Uygulamalar: Noel, düğün, partiler, aileler, oteller, avlular, vb

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

  • Şekil: top
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar