Brook Evrensel Mücadele Kurulu Fusion UFB Füzyon Kurulu Mücadele Kurulu ile Uyumlu PS5 / Xbox Serisi X / S / Anahtarı / PS4 / PS3 / Xbox / Wii

Brook Evrensel Mücadele Kurulu Fusion UFB Füzyon Kurulu Mücadele Kurulu ile Uyumlu PS5 / Xbox Serisi X / S / Anahtarı / PS4 / PS3 / Xbox / Wii

(0 Yorumlar)
₺2 983.91 ₺2 897.11

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Çoğu oyun konsolu desteği

Konsol otomatik tanımlama fonksiyonu ile

Dere Savaş Tahtaları:

Brook Evrensel Mücadele Kurulu Fusion UFB-Fusion Kurulu ile Uyumlu PS5/Xbox Serisi X/S/Anahtarı/PS4 / PS3/Xbox One/Xbox 360/Wii U/NEOGEO Mini / PC için Arcade Sopa önceden yüklenmiş başlık sürümü Brook UFB-UP5 Evrensel Mücadele Kurulu Yükseltme Kiti Küçük Boyutu PCB ile Uyumlu PS5

Mükemmel bir oyun deneyimi yaratmak için UFB-Fusion en iyisidir choice.It çeşitli oyun konsollarını destekleyebilir ve konsolu otomatik olarak tanımlama işlevine sahiptir, oyunu manuel ayarlar olmadan hemen başlatmanıza ve kendinizi oyuna tamamen kaptırmanıza olanak tanır.

UFB-Fusion kartı için mükemmel 20 pinli kablo demeti

Temel Düğme Yapılandırması:

Otomatik tanımlama platformları: PS5/PS4|PS3、XSX/S/Xbox One / Xbox 360. Diğer platformlar manuel geçiş gerektirir.Ayarlar kaydedilebilir ve aynı platformu kullanırken manuel olarak geçiş yapmaya gerek yoktur.

PS5 Dövüş Oyunları için üretildi,

UFB-Fusion, dövüş oyunu yarışması için yapılmıştır.Hassas çalışma ve hassas hız, oyundaki her kritik anı kavramanıza ve dövüş oyunlarının en iyi ustası olmanıza yardımcı olur!UFB-Fusion ile benzeri görülmemiş çalışma eğlencesinin tadını çıkarın!

En iyi profesyonel oyuncuların en iyi seçimi

Buna ek olarak, UFB-Fusion yarışma yönetmeliklerine tamamen uygundur, çeşitli dövüş oyunu yarışmalarında özgürce oynayabilir, oyunun ritmine hakim olabilir ve yenilmez olabilirsiniz!

UFB-Fusion (Evrensel Dövüş Tahtası-Füzyon), UFB dövüş tahtasının işlevini sürdüren ve PS5 dövüşünde kullanılabilen yeni bir dövüş tahtası türüdür games.It dövüş oyunlarını seven tüm oyuncular için özel olarak geliştirilmiş bir dövüş tahtasıdır.

UFB-Füzyon Özelliği:

Kolay kurulum ve kolay kontrol

Ps5'te Sınırsız Yarışmalara Meydan Okumak

UFB-Fusion, en düşük işlem giriş gecikmesine ve oyun konsollarının en geniş uyumluluğuna sahiptir.Uyumluluk, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Retro Mini ve PC ve diğer ana oyun konsolu platformlarını içerir ve çeşitli platformlar arasında serbestçe geçiş yapmanızı sağlar.

Çoğu oyun konsolu desteği

J9 pinlerini bağlamak için 20 pinli kablo demeti kullanın

Kolay kurulum için mükemmel entegre

(Koşum takımı sipariş etmek için resme tıklayın)

Bu liste şunları İçerir:

PS5 Dövüş Oyunları için üretildi

Çoklu konsol desteği (Xbox One / Xbox 360 / PS4 / PS3 / PC / Wii U / PS Mini / MD mini).Geriye dönük uyumlu PS4 oyunları PS5 konsolunuzda oynanabilir

Kolay kurulum ve kolay kontrol

Sektörde tanınan En Düşük Giriş Gecikmesi

Bir UFB-Fusion (Evrensel Dövüş Tahtası Füzyonu)

En iyi profesyonel oyuncuların en iyi seçimi

Siparişinizi önemsiyoruz

Bağlanıyor

UFB-Fusion sadece güçlü olmakla kalmaz, aynı zamanda iyi entegre tasarımı kurulumu daha da kolaylaştırır.Kurulumu hızlı bir şekilde tamamlamanıza ve mümkün olan en kısa sürede oyunda çalışmanın keyfini yaşamanıza olanak tanır.

UFB, çeşitli dövüş oyunu yarışmalarında yüksek uyumluluk, düşük gecikme süresi ve oyun yarışması standartlarına uygunluğu olan bir dövüş tahtası olarak tanınır.Bu temelde UFB-Fusion, en iyi oyuncular için en iyi seçim olan PS5 dövüş oyunlarını desteklemek için doğrudan yükseltme yapar.Operasyonlarınızı daha hassas hale getirin ve kritik anlarda kazanın!

  • Kaynak: Tayvan Çin
  • Öğe: Brook UFB-Füzyon Kurulu
  • Marka Adı: xinmo'nun
  • Yaş: >8 Yıl
  • Tip: Brook Evrensel Dövüş Kurulu
  • Model Numarası: Brook Evrensel Dövüş Tahtası Füzyonu

Etiketler: dere tahtası evrensel dövüş tahtası, dövüş tahtası, Jetonlu Oyunlar.

0 Bunun için yorumlar