ABD / Çin Stok-RECI W6 / S6 130 W-160 W CO2 Mühürlü Lazer Tüp

ABD / Çin Stok-RECI W6 / S6 130 W-160 W CO2 Mühürlü Lazer Tüp

(0 Yorumlar)
₺32 180.12 ₺30 571.18

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

130W

* Tozun yalıtım kılıfına girmesini önlemek için lütfen plastik filmle sarın.

Etiket

Çalışma koşulları

Tüp çerçevesi: Bu, Reci lazer tüpü için özel tasarımdır.Navlun maliyetini düşürmek için lazer tüplerimizi makineye monte etmek için kullanabilirsiniz.Bu çerçeve darbeye dayanıklıdır ve taşıma sırasında tüpün hareket etmemesini sağlar. (Diğer üreticiler tarafından hiçbir çerçeve sağlanmamaktadır.)

• Uzun süre aşırı yüksek akım altında çalışırken, negatif kutup açık sarı görünecek ve ömrü hızla azalacaktır.

80mm

Maksimum çalışma akımı 32ma'dır.

Uzun ömür: Lazer tüpünün iç duvarında katalizör kaplamamız var.Tasarım ömrü 10.000 saattir ve garanti 10 aydır. (Diğer lazer tüpleri üreticileri tarafından katalizör tekniği kullanılmaz.Ömürleri 3000 saattir ve garanti sadece 3 aydır)

Menşei: Asya ve Pasifik Bölgesi Çin

Kullanım ömrü

HS Sınıflandırması: Makine ve Elektronik Electr.Eleman 8541 Yarı iletken cihazlar; ışık yayan diyotlar vb.

Test akımı 29ma'dır.

Yüksek fotoelektrik dönüşüm oranı: Sıkıştırma tipi Su soğutucu donatılmamalıdır.Soğutma suyunun sıcaklığı 42℃olduğunda çıkış gücü 1w'dan daha az azalacaktır.Isı verimliliği, diğer markaların 60w tüplerinden daha düşüktür. (Diğer markalar: Soğutma suyunun sıcaklığı 42℃olduğunda çıkış gücü hızla azalır)

Aslında lazerin gücü yavaş yavaş azalacaktır.Lazer iyi olduğunda, tüpteki ışık demeti pembe-mor renktedir, bitmek üzereyken ışık ile değişir.

Çıkış dul aynasının dış yüzeyini tampon gibi aletlerle temizlemeyin; aksi takdirde çıkış gücü ciddi şekilde etkilenecektir.Pencere aynasının dış yüzeyindeki kirliliği temizlemek için belirlenmiş yöntemler şunlardır:

Çalışma akımı 30ma'nın altında tutulmalıdır.

Katalize etmek

Depolama ve Nakliye Gereksinimi

Kullanırken lazer gücü kademeli olarak azalacaktır.Maksimum güç yeterince derin kesilemediğinde, lütfen lazer tüpünü değiştirin.

Garanti: 10 ay, uluslararası garanti hizmeti, Reci, kusur tüpünü değiştirmek için navlun ücretini alır. (Diğer lazer tüp markaları için: 3 ay garanti, uluslararası garanti hizmeti yok)

Uzunluk: uzunluk sadece 1.65m.It makinenin hacmini azaltır ve nakliye maliyetini en aza indirir.(Diğer 150w tüplerin uzunluğu 1.8 m'dir. Makinede 150mm çıkıntı yapmalıdır.Bu, makine sacları, paketleme ve nakliye için daha pahalıya mal olur.)

Yüksek performans maliyet oranı: Recı W6 130W-160W Lazer tüpü satın aldığınızda, sac, nakliye için para ayırabilirsiniz.Ayrıca, 10 ay garanti ve satış sonrası en üst düzeyde hizmet alırsınız.

Lazer noktasını test ederken akrili çıkış aynasından 300 mm uzağa koyun.

uzunluk

10 ay Model CS-LT-W6-US Uzunluk 65" (1650mm) Dış Çap ¢80mm (3.15") ± 2mm Ateşleme Gerilimi 28kv Çalışma Akımı

160W

Çıkış Gücü: Çıkış gücü 155w'a ulaşabilir.Tüpün üretim süreci standartlaştırılmıştır, bu nedenle çıkış gücü ve çıkış modeli garanti edilir. (Diğer lazer tüp üreticileri için: bu ürünü sağlayamaz)

Güvenlik

Transit sırasında tüp kırılırsa serbestçe yeni bir tane göndereceğiz.

Evet

Akım 28ma'nın altında tutulursa ömrü 10.000 saate ulaşabilir.Akımı gösteren ampermetre, lazer tüpünün negatif elektroduna bağlanmalıdır.

1650mm

Üçüncüsü, elektrik gücünün ve anahtarların iyi çalıştığından emin olun.Elektrik gücünün sıcaklığı daha yüksek olduğunda, lazerden etkilenecektir.

İkincisi, aynaların, lensin ve ışığın iyi olduğundan emin olun.

Maksimum Güç

Anahtar Notlar

* Kesme fonksiyonu.

2) Ayna yüzeyini hava üfleyici ile yana doğru üfleyin.

Lazer ışını görünmez ışıktır.Lazerde hata ayıklarken lütfen koruyucu gözlük takın.Pozitif kutup yüksek voltajdadır.Güvenlik işaretlerine dikkat edin.

3) Saf alkolü ayna yüzeyine püskürtücü ile püskürtün.

W6'nın

Yüksek performans maliyet oranı: Yüksek çıkış gücü, yüksek verimlilik ve yüksek performans maliyet oranı.

1) Ayna kirlendiğinde, lazeri açmayın.

Yüksek fotoelektrik dönüşüm oranı: Soğutma suyunun sıcaklığı 42℃olduğunda çıkış gücü 2w'dan daha az azalacaktır.Isı verimliliği, diğer markaların 100w tüplerinden daha düşüktür. (Diğer markalar: Soğutma suyunun sıcaklığı 42℃olduğunda çıkış gücü hızla düşer)

* Çalışma akımı: test akımı 29ma'dır.Maksimum çalışma akımı 32ma'dır.

Akım 28ma'nın altında tutulursa ömrü 8.000 saate ulaşabilir.Güç Çıkışı

• Yüksek güç kesme

Yüksek güç oranı, hızlı hızlı kesim ve küçük boyut

Lazer tüpünün ön ve arka uçlarındaki vidanın hareket ettirilmesine izin verilmez, aksi takdirde çıkış gücü azalır ve hatta tüp hurdaya çıkarılabilir.

Nominal güç 135W ve Maksimum güç 155W Güç Kararlılığı ≤ ± 2%

Kalıp

4) Alkol tamamen buharlaştıktan sonra lazeri açın.

Metal terminal borusu Model Örneğinde ürün numarası

Dikkat:

5) Yukarıdaki yöntemler etkili bir şekilde çalışmıyorsa, ayna yüzeyini ortadan kenara temizlemek için profesyonelden alkollü tampon kullanmasını istemek gerekir.En iyi çözüm, pencerenin kirlenmesini önlemektir.

  • Model Numarası: CS-LT-W6'nın
  • Şekil: BAR
  • Öğe Türü: LED Ampuller
  • Uzunluk: 65" (1650mm)
  • Marka Adı: VİNG'İN
  • Sertifikalandırma: ce
  • Led Ampul Tipi: tüp
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: stok, mevcut.

0 Bunun için yorumlar