Büyük Makrome Duvar Sanatı Duvar sanat dekoru Boho Goblen Dokuma Perdeler Bohemian El Dokuma Goblen Oda Bölücü Makrome duvar dekoru

Büyük Makrome Duvar Sanatı Duvar sanat dekoru Boho Goblen Dokuma Perdeler Bohemian El Dokuma Goblen Oda Bölücü Makrome duvar dekoru

(0 Yorumlar)
₺1 530.83 ₺765.41

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Evinize biraz stil ve şıklık katmanın bir yolunu arıyorsanız, bu bohem dokuma goblene bayılacaksınız.Bu el dokuması perde, minimalist bir his yaratan zarif ve zarif bir tasarıma sahip yüksek kaliteli pamuk iplerden yapılmıştır.Kapılarınızı, pencerelerinizi ve duvarlarınızı süslemek için, hatta kafeler, restoranlar, partiler veya weddings.It asılması ve temizlenmesi kolaydır ve tercihlerinize göre farklı boyut ve renklerde gelir.Bu bohem dokuma goblen, kendiniz veya sanatı ve güzelliği takdir eden sevdikleriniz için mükemmel bir hediyedir.

Özellikler:

Ambalaj Listesi:

5.Çok sahne Kullanımı: Duvarlarınızı, kapılarınızı veya pencerelerinizi süslemek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu bohem dokuma goblen harika choice.It kafeler, restoranlar, partiler veya düğünler için arka plan olarak da kullanılabilir, rahat ve büyüleyici bir atmosfer yaratır.

Malzeme: Pamuk Halat

2.Güzel Hazırlanmış: Bu bohem dokuma goblen, anti-statik ve yumuşak olan doğal pamuk iplerle elle dokunmuştur. environment.It pürüzsüz bir dokuya ve her mekana güzellik ve sıcaklık getiren yaratıcı bir tasarıma sahiptir.

3.Benzersiz Bir Tasarıma Sahip bir Goblen: Elle dikkatli düğümleme bu gobleni yapar unique.It el yapımıdır ve her odada rahatlatıcı ve minimalist bir his yaratır.

Adı: Bohemian Dokuma Goblen

1 * Bohemian Dokuma Goblen

Daha fazla ürün detayına bakın

Ağırlık: yaklaşık 1750g

1.Benzersiz Stil: Bu el dokuması perdelerle kapılarınıza renk ve güzellik katın.Mekanınıza şıklık ve şık bir atmosfer kazandıran bohem bir desene sahiptirler.

4.Askıya Alınması Basit: Bohem dokuma tasarımıyla bu goblen, her odada rahat ve zarif bir his yaratır.Üst delik özelliği ile kapı ve pencerelere kolayca asabilirsiniz.

Boyutu: yaklaşık 180 * 90 cm / 70.87 * 35.43 inç

  • Desen Türü: Katı
  • Malzeme: %100 Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: El Dokuması Makrome Goblen
  • Çerçeve: No
  • Teknik: El yapımı
  • Tarz: Düz

0 Bunun için yorumlar