Cadılar bayramı Atmak Yastık Kapakları Atmak Yastık Kılıfı Yastık Kılıfları Cadılar Bayramı Partisi Süslemeleri İçin Dekoratif Yastık Kapakları

Cadılar bayramı Atmak Yastık Kapakları Atmak Yastık Kılıfı Yastık Kılıfları Cadılar Bayramı Partisi Süslemeleri İçin Dekoratif Yastık Kapakları

(0 Yorumlar)
₺3 046.60 ₺1 523.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Yumuşak Cadılar Bayramı yastık kılıflarımızla evinizi ürkütücü bir sığınağa dönüştürün!Evrensel boyut çoğu yastığa uyar, narin süslemeler ise ürkütücü bir dokunuş katar.Bunlar harika hediye fikirleri oluşturur ve nazikçe yıkanmalıdır; kuru takla atmayın.Bu Cadılar Bayramı sezonunda biraz eğlenmek için mükemmel!

3.Temizlemesi Kolay: Cadılar Bayramı yastık kılıflarınızı, temizlenmesi kolay, makinede yıkanabilir bu kapaklarla yeni gibi görünmesini sağlayın.Solmazlar ve özel bir işlem gerektirmezler.Sadece soğuk su ve hafif deterjanla yıkayın ve çamaşır suyundan kaçının ve kurulayın.

2.Zahmetsiz Kurulum: Evrensel 17.7x17.7 inç boyutuna ve zahmetsiz bir fermuar tasarımına sahip kare şekilli yastık kılıflarımızla Cadılar Bayramı dekorunuzu yükseltin.Sorunsuz dekorasyon için çoğu yastığa uyar.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün malzemesi: yüksek kaliteli keten malzeme

4.Cadılar Bayramı Partisi Öğeleri: Cadılar Bayramı oyununuzu hassas, dekoratif yastık kılıfı setimizle hızlandırın-kanepenizi ve kanepenizi ürkütücü baskılarla süslemek için mükemmeldir.Minderlere uyarlar ve çeşitli boyut ve şekillerde yastıklar atarlar - herhangi bir Cadılar Bayramı partisi malzemeleri için olmazsa olmaz!

Liste:

4 * Cadılar Bayramı yastık kılıfı

5.Festival Eğlenceli Hediyeler: Cadılar Bayramı ev dekorunuzu bu yastık kılıflarıyla yükseltin.Konukları eğlendirmek, arkadaşlarınızı ve ailenizi etkilemek için mükemmel, eğlenceli ve ürkütücü bir atmosfer yaratın.Yeni eve taşınma partisi veya herhangi bir hediye etkinliği için idealdir.

1.Üstün Konfor: Yastık kılıfı setimizle Cadılar Bayramı dekorunuzu yükseltin.Yüksek kaliteli keten kumaş yumuşak, dayanıklı ve rahat bir his için doğru kalınlıktadır.Kanepenizi, yatağınızı veya kanepenizi bu lüks örtülerle rahat bir cennete dönüştürün.

Ürün Ölçüleri: 17. 7x17. 7 inç / 45x45 cm

  • Malzeme: Polyester / Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar