BEAU-Yaz Yastık Kapakları 18X18 4 Set Ayçiçeği Çiftlik Evi Atmak Yastıklar Yaz Süslemeleri Yastık Cas kanepe dekoru

BEAU-Yaz Yastık Kapakları 18X18 4 Set Ayçiçeği Çiftlik Evi Atmak Yastıklar Yaz Süslemeleri Yastık Cas kanepe dekoru

(0 Yorumlar)
₺280.09 ₺257.71

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Yaz Süslemeleri] Ev için yaz süslemeleri benzersiz güzel bir tasarıma sahiptir, sarı yaz yastık kılıflarımız yazlık ev dekoru için mükemmeldir.

4 x yastık kılıfı

Paket içeriği:

Renk: gösterildiği gibi

[Ev Dekorasyonu] Yaz atmak yastık kılıflarımız güzel ketenlerden yapılmıştır, arkadaşlarınız için harika hediyelerdir.Diğer tatil dekoratif yastık kılıflarıyla veya tatil / mevsimlik süslemelerle eşleşmek için harikadırlar.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Kolay Kullanım] Elde veya makinede yıkanabilirler, sadece makinede yıkamak için yumuşak bir döngü seçmeniz gerekir.Dikiş güçlendirilmiştir, böylece ek parçalarınızı kırmadan kolayca doldurabilir veya çıkarabilirsiniz.

[Ne Alırsın] Yaz yastık kılıfı 4'lü set. Boyut 18 inç x 18 inç/45 x 45 cm.No Kesici uç veya Dolgu dahildir .Desen sadece ön tarafta.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: keten

[Premıum Kalite] Yüksek kaliteli polyesterden yapılmış , yaz dış mekan yastık kılıflarımız dayanıklıdır ve harika bir yumuşak el hissi dokusuyla birlikte gelir.Ayrıca her taraftan iyi elle dikilirler ve fermuarlar düzgün ve zarif bir görünüm sunan düzgün bir şekilde sıkıştırılır ve gizlenir.Kanama, solma veya yıpranma sorunları hakkında endişeniz yok.

  • Malzeme: 100% Polyester
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar