MIYOCAR kişiselleştirilmiş herhangi isim yapabilir 3 katmanlı Kurbağa Tarzı Taşınabilir Bebek Maması saklama Kutusu Formülü Süt Depolama

MIYOCAR kişiselleştirilmiş herhangi isim yapabilir 3 katmanlı Kurbağa Tarzı Taşınabilir Bebek Maması saklama Kutusu Formülü Süt Depolama

(0 Yorumlar)
₺227.23 ₺181.71

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Satıcı tarafından vaat

Nakliye

Herhangi bir isim ve metin yapabilir!!!!!!!!lütfen bana istediğiniz adı ve fotoğrafı gönderin ve sipariş verin tamam!

*Siparişinizle ilgili yukarıdaki bilgileri 2 gün içinde almazsam, siparişi rastgele yapacağımı lütfen unutmayın.

iade politikası

İthalat vergileri

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bizim için iyi bir geri bildirim gönderin, bunu sizin için de yapacağız ve bir sonraki siparişte size daha fazla indirim vereceğiz.

İade edilen ürünlerinizi işleme koymamız için lütfen 5 iş gününe kadar bekleyin.

Öğelerimizden memnun değilseniz, lütfen yapmayın?hemen bize olumsuz geribildirim vermeyin.Lütfen önce bizimle iletişime geçin, size iyi bir çözüm sunacağız.Değilse, Olumsuz geri bildirim göndermek geç değildir.

Sevkiyat

Olumlu Geribildirim

Sunduğumuz tüm ürünler yüksek kalite ve rekabetçi fiyata sahiptir.Size tedarik ettiğimiz ürünün fiyatla eşleştiğine tamamen inanın.

Parsellerinizi hediye olarak göndereceğiz ve gümrük ücretinizden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için fatura değerini 50 doların altında ilan edeceğiz.

Başka bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Size en kısa sürede cevap vereceğiz!

Geri bildirim çok önemlidir .

Paketi aldıktan sonra, memnun değilseniz veya ulaşımda hasar varsa lütfen 3 gün içinde bize e-posta gönderin.Ama bunu kanıtlamak için bize fotoğraflarını vermelisin.

Öğeleri iade etmek istiyorsanız, lütfen gönderildiği gibi aynı durumda tutun.Aldıktan sonra size iade edeceğiz, ancak iade tutarı nakliye ücretini içermeyecektir.

bizimle iletişime geçin

Öğeler gönderildiği sürece sizi bilgilendireceğiz.

Vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.

Kısa işlem süresi: Mağazamızdan ödemenizin onayını aldıktan sonra, öğelerinizi 3-7 gün içinde göndereceğiz .Ücretsiz nakliye için biz Çin kayıtlı post veya Hongkong kayıtlı post.nakliye ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana bildirin .

Öğeler normalde 5-20 iş günü içinde gelecek.

Boyut:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: MIYOCAR

Etiketler: taşınabilir bebek emzik kutusu depolama, kişiye özel miyocar, Bebek Emziği Çantası, mıyocar adı, emzik gıda kutusu.

0 Bunun için yorumlar