Havalı ısıtıcı Motor 12V 24V RV ısıtıcı Park hava motor ısıtıcı Taşınabilir Araba Kamyon fan ısıtıcı Enerji Tankı ile hızlı ısıtma motoru

Havalı ısıtıcı Motor 12V 24V RV ısıtıcı Park hava motor ısıtıcı Taşınabilir Araba Kamyon fan ısıtıcı Enerji Tankı ile hızlı ısıtma motoru

(0 Yorumlar)
₺3 643.62 ₺1 785.45

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Verimli ısı dağılımı ile: Makine soğuk havayı çeker, ısı değişimi yoluyla ısıtır ve ardından ısıtılmış havayı sıcak hava çıkışından dışarı itmek için rüzgar basıncını kullanır.En soğuk havalarda bile, motor ısıtıcımızın etkili ısı dağılımı sayesinde kızarmaya devam edeceksiniz.

Boyutu: (yaklaşık.)50 * 48 * 29 cm/19.69*18.9*11.42 inç

Net ağırlık: 4.1 kg

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Ambalaj Listesi:

3.Kullanıma Hazır: Motor ısıtıcısının hassas yağ akışı, hassas döküm ile yapılan 45 açı ve yön ayarlı pompa ile kontrol edilir.Bu özellik, uzun ömürlü dayanıklılık ve tutarlı yağ akışı sağlar.Isıtıcıyı çalıştırmak zahmetsizdir.

5.Kullanımı Güvenli: Motor ısıtıcısı, dışarıdan yanma havasını çekerken ve kendi kendine başladığında güvenli ısıtma sağlar ve motorlu evler, kamyonlar veya tekneler gibi araçlara olası zararları önler.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Uzaktan Kumanda Tasarımı: Motor Isıtıcısının 30 metreye kadar uzaktan kumandaya izin veren Akıllı Ekran Anahtarı ile daha önce hiç olmadığı gibi rahatlığı yaşayın.Isıtıcınızın sıcaklığını ve durumunu LCD renkli ekran ile izleyin ve tek bir basışla etkinleştirin.

Belirleme:

1.Verimli ısıtma: 12V / 24V 5-8000W motor ısıtıcı, cüzdanınızı boşaltmadan kış boyunca sıcaklık sağlayarak yüksek verimli ve enerji tasarruflu ısıtma sağlar.Sessiz sabit sıcaklık özelliği, sürüş sırasında sizi rahat ettirir.

1 * Motor ısıtıcı

Brüt ağırlık: 7.9 kg

Termal güç: 5-8000 W

voltaj: 12 V / 24 V

Nazik ipuçları:

Bu Sessiz Havalı ısıtıcı Motor, 30 metre uzaktan kumandalı römorklar için mükemmeldir ve her açıya ve yöne monte edilebilir.Verimli ısı dağılımı ile seyahatlerinizde sıcak ve rahat olacaksınız!

Aşırı ısınma koruması: 180°C

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • parçalar: Kurul
  • Ülke / Bölge Otomobil üretimi: Çin
  • Kavşak Parça Numarası: Diğer
  • Diğer Parça Numarası: Diğer
  • Tip: Yanma tipi ısıtıcı
  • Özel Özellikler: Motor ısıtıcı RV hava park ısıtıcısı
  • Üretici Parça Numarası: Diğer

0 Bunun için yorumlar