Hortum kelepçesi Pense Oto Tamir Aracı Hortum Çıkarma Pense Araba Su Borusu kilitli pense Soğutucu Kelepçe Döner Çene hortum kelepçesi

Hortum kelepçesi Pense Oto Tamir Aracı Hortum Çıkarma Pense Araba Su Borusu kilitli pense Soğutucu Kelepçe Döner Çene hortum kelepçesi

(0 Yorumlar)
₺189.23 ₺130.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.【Üstün İşçilik】 Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanılması.Kelepçe Pensesi kullanımı güvenlidir ve içermez smell.It güçlü, kırılması zor, kararlı ve uzun ömürlüdür.

Ürün boyutu: yaklaşık 40 * 27 * 5 cm (15.75 * 10.63 * 1.97 inç)

Ürün malzemesi: çelik, yumuşak kauçuk

Hortum kelepçesi Pense * 1

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

3.【Üstün İşçilik】 Üstünlüğü nedeniyle Hortum Çıkarma Pensesine bayılacaksınız craftsmanship.It çarpıcı bir versiyona, inanılmaz işçiliğe ve çatlamaya sahip değil.

5.【Mükemmel Hediye Seçimi】 Cadılar Bayramı, Noel, Karnaval, doğum günleri ve Babalar Günü'nde ailelerinize, arkadaşlarınıza veya diğer sevdiklerinize yaylı Kelepçe Pensesi verebilirsiniz.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.【Taşınabilir Tasarım】 Hortum pensesi taşınabilir ve hafiftir, bu da kullanımı kolaylaştırır hand.It evde, okulda veya seyahat ederken kullanılabilir.Çantanıza koyun ve nereye giderseniz gidin yanınızda taşıyın.

Hortum Kelepçesi Pense, otomobil bakımında, fabrikalarda, üretim hatlarında ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.İç veya dış mekan otomobilleri, endüstriler, gemiler/gemiler, koruyucu kılıflar, ev eşyaları vb.İçin mükemmeldir.

1.【Yaygın Olarak Kullanılan】 Hortum kelepçesi Pensesi, otomobil bakımı, fabrika, üretim hattı ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır ve otomobil, sanayi, gemi/gemi, koruyucu örtü, ev vb.Için geçerlidir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Maksimum genişleme boyutu: yaklaşık 70mm / 2.76 in

Belirleme:

Ürün adı: hortum kelepçesi Pense

Ambalaj Listesi:

Tanım:

Ürün ağırlığı: yaklaşık 245g

Not:

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar