Silikon Fotoğraf Çerçevesi Kalıp, Kişiselleştirilmiş Fotoğraf Silikon Aracı Hatıra Yapmak için DIY Zanaat Ev Dekor Reçine Shaker Kalıpları 634D

Silikon Fotoğraf Çerçevesi Kalıp, Kişiselleştirilmiş Fotoğraf Silikon Aracı Hatıra Yapmak için DIY Zanaat Ev Dekor Reçine Shaker Kalıpları 634D

(0 Yorumlar)
₺307.28 ₺208.91

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Dıy el sanatlarının tadını çıkarın, döküm reçine kalıpları reçineler, epoksiler, akrilik boyalar,sabunlar, polimer killer, mumlar, sıvalar vb.Gibi çoğu işçilik malzemesidir.

Farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.

DIY kişiselleştirilmiş resim çerçevesi veya filmli reçine çalkalayıcı kalıbı (dahil değildir)harika hayal gücünüzle kendi resim çerçevenizi özelleştirin ve ailenizle en iyi zamanı kaydedin, müşterilerinize, arkadaşınıza veya ailenize hediye olarak fotoğraf çerçevesi yapmak için harika.

3 Adet Sihirli Ayna Fotoğraf Çerçevesi Kalıp

Not:

Ne elde edersiniz, tutucu kalıp ile 360°dönebilen sihirli ayna fotoğraf çerçevesi kalıbı.bunları doğrudan monte edebilir ve herhangi bir vida aletine ihtiyacınız yoktur.kendi fotoğraf çerçevenizi oluşturmak için silikon reçine kalıplarımızı kolayca kullanabilirsiniz.

Özellikler:

Malzeme: Silikon

Yüksek kaliteli silikon malzeme, bu reçine döküm kalıpları dayanıklı silikon malzemeden yapılmıştır,çok esnek ve temizlenmesi kolaydır, tekrar kullanılabilir, şeffaf görünümü ile projeyi işlerken altını kontrol edebilirsiniz.

Paket içeriği:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Kalıptan çıkarılması kolay, şekillendirilmesi kolay, kalıptan çıkarılması kolay, yapışmaz, temizlenmesi kolaydır.sadece kalıbı bükün, parça kullandıktan sonra kolayca dışarı itilebilir, sabun ve suyla yıkanması ve temizlenmesi kolaydır ve lütfen yıkadıktan sonra çıkarın.

  • Öğe Türü: Takı Araçları ve Ekipmanları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: 634D7AK203663'NIN SOHBETİ
  • Malzeme: Silikon
  • Takı Araçları ve Ekipmanları Tipi: Kalıplar

0 Bunun için yorumlar