Erkek Kız Çocuk Gözlük Çerçeveleri Metal burunluklar Çocuk Gözlük Özelleştirmek Ambliyopi Miyopi Astigmat Gözlük Çerçeveleri

Erkek Kız Çocuk Gözlük Çerçeveleri Metal burunluklar Çocuk Gözlük Özelleştirmek Ambliyopi Miyopi Astigmat Gözlük Çerçeveleri

(0 Yorumlar)
₺458.90 ₺270.83

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3. Havayolu ile yapılan paket, bazen uçuşlar, gümrük sorunları veya Noel telaşı nedeniyle 5-10 gün gecikecektir

Lütfen www.sayaelektrik.com.tr'teki olumlu geri bildiriminizin ve 5 yıldızlı derecelendirmenizin bizim için çok önemli olduğunu ve işimizin devam eden başarısı için hayati önem taşıdığını bilin .En iyi müşteri hizmetini sunmak için çalışıyoruz .Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen geri bildiriminizden önce bize bildirmekten çekinmeyin .E-posta veya bizi arayın açığız.Tüm soruları yanıtlamaya ve sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.Ancak, günlük gelen e-postaların yüksek hacmi ve saat dilimi farkı nedeniyle, e-postalarınızı hemen yanıtlayamayabiliriz.Lütfen yanıt vermemiz için 1-2 iş günü bekleyin.

Model Numarası: 050 # Marka: RUI HAO gözlük çerçevesi Renk: C1 ( Şeffaf Pembe) / C3 (Şeffaf Mavi) / C9 (Siyah) / C11 (Siyah Desenli Tapınaklar) Lens: baskı ile Demo (sadece dekorasyon için) Çerçeve malzemesi: TR90 çerçeve Boyutu: Lensler Genişlik(1): 49mm Köprü genişliği(2): 15mm Çerçeve genişliği (3): 130mm Dikey uzunluk(4): 34mm Tapınak uzunluğu(5): 133mm Ağırlık: 13g Paket: 1 çocuk gözlük çerçevesi Hediye: kılıf , temizlik bezi (hediye/rastgele renk) Uyarı: 1, DEMO lensler dekorasyon içindir sadece, çıkarılamayan lazer baskıları var. 2, Manuel ölçüm nedeniyle, boyutun 1-3mm farklılıklarına izin verilir. 3. 4, herhangi bir sorunuz varsa veya ürünlerden memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin .24 saat içinde size cevap vermeye çalışacağız!Çerçeve rengi: C1 ( Şeffaf pembe) / C3 (Şeffaf mavi) / C9 (Siyah) / C11 (Siyah Desenli Tapınaklar) Ürün ambalajı: 1 Gözlük Çerçevesi, Hediye (Rastgele): 1 Kutu 1 Temizlik bezi Ayrıntıları göster: Renk: C1 (Şeffaf Pembe) Renk: C3(Şeffaf mavi) Renk: C9 (Siyah Çerçeve) Renk: C11 (Siyah Desenli tapınaklar)

4. Uluslararası acele için.siparişler, alıcı geçerli ithalat vergisi, yerel vergiler ve kdv'den sorumludur.Lütfen satın almadan önce gümrüklerinizle doğrulayın.

Metal burunluklar TR90 çocuk çocuk gözlük çerçevesi 050 # Açıklama: ışık, konfor, profesyonel tasarım, çekici renk!ÇOCUKLAR için uygun !Alerjisiz sevimli gözlük çerçeveleri material.It kırılması ve deforme olması kolay değildir, çok dayanıklıdır.Bu çerçevelere reçeteli şeffaf veya renkli lensler takılabilir.Bu öğe sadece gözlük çerçevesi, bir reçete lens yüklemek istiyorsanız, satın almadan önce, lütfen bize reçeteyi söyleyin.

1. İade etmek veya değiştirmek istediğiniz kusurlu bir öğeniz varsa, gönderiyi aldıktan sonra lütfen 14 gün içinde bizimle iletişime geçin. 2. STOK ÜCRETİ ALMIYORUZ. 3. Herhangi bir hasarlı ve kullanılmış ürün iade için uygun değildir. 4. Nakliye ücreti iade edilmez. . 5. Öğe orijinal ambalajı ile kullanılmamış durumda iade edilmelidir. 6. Müşteri, iade edilen ürünlerdeki nakliye ücretlerinden sorumludur. 7. İade edilen ürünün testten sonra iyi çalıştığı kanıtlanmışsa, müşteri tüm masrafları karşılamalıdır 8. Müşteriler, tam geri ödeme almadan önce malları orijinal ambalajında geri göndermelidir 9. Bu ürünü satın alarak kurallarımızı, şartlarımızı ve koşullarımızı otomatik olarak kabul etmiş olursunuz. 10. Lütfen normal posta servisini kullanın ve bize takip numarasını gönderin.

5. Herhangi bir acil gönderi için ,herhangi bir gecikmeye neden olmamak için lütfen EMS, TNT veya DHL gibi ekspres gönderileri kullanın (tüm dünyaya 3-7 iş günü sürecektir)

2. Öğeler ödeme temizlendikten sonra 48-72 saat içinde sevk edilecektir.

***** Alıcılar sadece garanti öğeleri için iade nakliye ücretlerinden sorumludur.

1. Biz dünya çapında gemi.Nakliye süresi, alıcının konumuna bağlı olarak değişebilir.

Öğeleri iade etmeden önce, lütfen (satıcının) iade adresimizi aldığınızdan emin olun ve teslimat detay sayfasına “hediye” yazın.Lütfen normal posta servisini kullanın ve bize takip numarasını gönderin.

Öğeleri alır almaz, onaracağız veya değiştireceğiz veya en kısa sürede geri ödeme yapacağız.

  • Gözlük Aksesuarları: ÇERÇEVELER
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Desen Türü: Katı
  • Çerçeve Malzemesi: plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: RUİ HAO GÖZLÜK
  • Model Numarası: 050#
  • Öğe Türü: Gözlük Aksesuarları

Etiketler: metal gözlük çerçeveleri, metal gözlük çerçeveleri, Çocuk Gözlükleri, metal gözlükler, metal burun yastıkları.

0 Bunun için yorumlar