Bob kahküllü peruk Kahverengi Vurgulamak peruk insan saçı Kısa ucuz insan saçı Peruk Düz Brezilyalı Saç Peruk Tam Makine Yapımı

Bob kahküllü peruk Kahverengi Vurgulamak peruk insan saçı Kısa ucuz insan saçı Peruk Düz Brezilyalı Saç Peruk Tam Makine Yapımı

(1 Yorumlar)
₺1 161.43 ₺569.04

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Düz saç peruklarının uzunluğu, Baş Dönmesinden Alttaki en uzun saça kadar olan uzunluk ile ölçülmelidir

Peruk Uzunluğu hakkında

#4 Kahverengi Peruk

Doğal renk peruk

Öğeyi aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle iletişime geçin, öğe orijinal durumuna geri gönderildikten sonra geri ödeme yapılacaktır .(saç takılırsa,yıkanırsa veya başka bir hasar ve işlem varsa iade /değişim yok, lütfen pls anlayın)

Güzel resimler+ güzel resimler ile tüm 5 yıldız Ek geribildirim = 5$

Peruk nasıl kurutulur?

Q&A

Peruğunuzu suyla doyurduktan sonra sıkın.Sıkmayın yoksa peruğunuzun tabanı yanlış şekillendirilebilir ve kuru komik hale gelebilir.

Geniş diş tarağı ile düz ve Dalgalı peruk

Şekli nasıl koruyabilirim?

Uzunluğu ölçmek için dalgalı perukların uzunluğunun düz olması gerekir

Her Öğe için %100 para iade garantisi

Saçınızı yıkarken asla doğal saçlara yönelik şampuan kullanmayın. "Normal saç kremi iyi olsa da şampuan çok serttir ve saçların dökülmesine neden olabilir.

Evde otururken, çıkarın ve bir peruk standına koyun.Stand, şeklini korumaya yardımcı olacak ve kafanızdan çıkarmak, kendi çekiştirme ve tüylerinizi çekmekten uzaklaşacaktır.

Saçları orijinal haliyle aldıktan sonra 24 saat içinde para iade edilecektir

Hızlı Kargo Kuzey Amerika 2-5 iş günü; Güney Amerika 5-7 iş günü; Avrupa 4-7 iş günü; Afrika 5-10 iş günü; Asya 4-7 iş günü

Saç kremi nasıl seçilir?

Bir hafta boyunca 2-3 Kez tavsiye edilecektir .

Saçla ilgili herhangi bir sorun,olumsuz geribildirim bırakmak veya anlaşmazlık açmak yerine lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Küçük Kıvırcık Peruk Kullanımı El Tarak Arapsaçı Önlemek

Saçları her 2-3 günde bir kaliteli saç şampuanı ile yıkayın, saçlar parlak ve yumuşak olur, karışıklığı önleyebilir easily.so saç ömrünün uzun sürebileceğini

Bizim peruk kap ortalama boyutu, biz küçük veya büyük kap peruk özelleştirebilirsiniz, veya kendinizi peruk özelleştirmek için kap boyutuna göre .Hepsi öncelikle bizimle iletişime geçmeye dayanıyor .

  • Uygun Boyama Renkleri: Sadece daha koyu Renk
  • Doku: düz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İnsan saç tipi: Brezilyalı Saç
  • Marka Adı: Alimaster
  • Kapak Boyutu: Ortalama Boyut
  • Malzeme Sınıfı: Remy Saç

Etiketler: düz bob insan saçı patlamasını vurgulayın, insan saçı peruk insan saçı kahverengi, kısa peruk insan saçı patlama.

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-05-24

Çok güzel, gerçekten beğendim..