Mini Taşınabilir Çamaşır Makinesi Uzaktan Kumandalı ve Vantuzlu Çamaşır Makinesi, Seyahat, Ev ve Daireler için Uygundur

Mini Taşınabilir Çamaşır Makinesi Uzaktan Kumandalı ve Vantuzlu Çamaşır Makinesi, Seyahat, Ev ve Daireler için Uygundur

(0 Yorumlar)
₺332.94 ₺259.64

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Çamaşır makinesi en iyisinden yapılmıştır materials.It güvenli, toksik olmayan ve tatsızdır.Ve dayanıklıdır.Düşük gürültülü tasarımı benimsemek, dinlenmenizi veya uyumanızı rahatsız etmekten endişe etmeyin.

1 x Çamaşır Makinesi

Paket içeriği:

Renk: Mor

Taşınabilir mini çamaşır makinesi, çevre koruma, su ve elektrik tasarrufunun bir kombinasyonudur ve sıvıların ve lekelerin dağılmasını hızlandırmak için yüksek frekanslı titreşim kavitasyonu kullanırken, yükseltilmiş fan kanatları titreşim temizleme etkisini artırırken, taşınabilir yıkayıcı türbin temizliğine sahiptir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Yıkayıcıyı kovanın kenarına sabitlemeniz, ardından kovaya giysi, su ve deterjan eklemeniz, gücü açmanız ve yıkamaya başlamak için uzaktan kumandadaki güç düğmesine basmanız yeterlidir, tüm işlem 30 dakika sürer ve 15 dakika sonra otomatik olarak kapanır, mini yıkayıcıyı bir dakika içinde yeniden başlatmanız gerekir, ardından kullanmaya devam edebilirsiniz.USB kablolu mini çamaşır makinesi, kıyafetlerinizi dışarıda kolayca yıkamanızı sağlar.

Portatif çamaşır makinesi rahatlık ve konfor düşünülerek tasarlanmıştır.Sadece yer kaplamakla kalmaz, aynı zamanda çantanızda veya valizinizde de taşıyabilirsiniz.Taşınabilir yıkayıcı, evinizdeki, yurt odanızdaki, minibüsünüzdeki ve seyahatinizdeki veya cep telefonunuzdaki ulaşılması zor yerler için idealdir home.It yenidoğan giysileri, iç çamaşırları, havlular, paçavralar, yapıştırılmış giysiler, çoraplar ve diğer küçük hafif giysiler için de kullanılabilir clothing.Do kot pantolon, mont ve diğer ağır giysilerde kullanmayın.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: plastik

Mini portatif çamaşır makinesi, çamaşır makinelerinden çok elektrik tasarrufu sağlar ve ayrıca suyun üçte birinden tasarruf sağlar.USB kablosu ile güçlendirilmiştir, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar