Retro balık Yastık örtüsü Karikatür minder örtüsü bel yastık keten Yastık Araba Ofis Yastıkları Dekor 30 * 50cm

Retro balık Yastık örtüsü Karikatür minder örtüsü bel yastık keten Yastık Araba Ofis Yastıkları Dekor 30 * 50cm

(0 Yorumlar)
₺324.84 ₺211.22

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Boyutu: 30 cm x 50 cm(yaklaşık 12 "x 18" ) Kumaş Ürün: 100% doğal Keten Pamuk .

yüksek kalite.

3. Lütfen sipariş verdikten sonra 3 gün içinde ödeme yapın.

Dükkanıma hoş geldin.İyi günler.

3. Alışveriş memnuniyetiniz, geri ödeme konusunda bizim için hayati önem taşımaktadır: 1. Sipariş ettiğiniz ürünün bu olup olmadığını kontrol etmek için parseli aldığınızda hemen açın 2. Ürünle ilgili bir sorun varsa, ilk kez bizimle iletişime geçin.Tüm iade öğeler yepyeni durumda olmalıdır, bu da öğenin asla kullanılmadığı ve orijinal ambalajında saklandığı anlamına gelir.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Dolum: Görünmez fermuar tasarımı yok.çıkarılabilir ve yıkanabilir Bakım: Nazik bir döngüde veya soğuk suda yıkayın hand.Do çamaşır suyu kullanmayın.

Basit renkler, basit desenler, ancak tadı kaybetmeden.

6. Eğer ödeme itibaren 40 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

5. Paket vergi ve harçları aldıktan 3 gün sonra hiçbir hak talebinde bulunulmayacaktır: 1. Siparişleriniz ithalat vergilerine ve/veya vergilere tabi olabilir ve gümrükleme için herhangi bir ek ücret sizin tarafınızdan karşılanmalıdır. 2. Gümrük vergisi ve/veya vergileri ödemeyi reddetmeniz ve alıcı talep anlaşmazlığı nedeniyle paket reddedilirse, bu anlaşmazlığı görmezden gelme ve iadeleri kapsamama hakkımız vardır.

2. Sipariş vermeden önce lütfen fiyatlandırmayı ve diğer ayrıntıları tedarikçi ile onaylayın.

2. En kaliteli ve iyi hizmeti sunuyoruz.Müşterilerimizin değerini ve görüşlerini önemsiyoruz.Bu nedenle güven ve dürüstlük ortamı yaratmaya çalışıyoruz .Dünyanın dört bir yanındaki yeni müşterilerle başarılı iş ilişkileri kurmayı dört gözle bekliyoruz.

5. Lütfen satın almadan önce açıklamanın tamamını okuduğunuzdan ve işlemi kabul ettiğinizden emin olun

1 .kredi kartlarını, gerçek zamanlı banka havalelerini ve çevrimdışı ödemeleri kabul ediyoruz.parasını ödemek için onlardan birini seçebilirsin.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Düz kurulayın veya kurumaya asın.Buharla pamuk sıcaklığında baş aşağı ütüleyin.Lütfen Dikkat: 1.1-2 cm sapma olabilir. 2.Resimler rengi biraz değiştirme eğiliminde olduğundan, renkte hafif bir değişiklik mümkündür.Kapak biraz küçülebilir. 3. lütfen bu kapakları diğer bez malzemelerinden ayrı yıkayın. 4. Bilgisayar monitörleri arasındaki farklılıklar nedeniyle renk gerçek hayatta olduğu gibi görünmeyebilir.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizden haber almaktan mutluluk duyarım!Ürün şunlardır: 1 adet yastık kılıfı (yastık iç dahil değildir)

Ürünler Gerçek çekim resimleri

Not: Desen sadece ön taraftadır.Sevgili arkadaşlar, lütfen ürün kalitesi sorunları hakkında endişelenmeyin, bu açıklamaya sahip gerçek ürünlerimiz tutarlıdır.

4. Bize bildirmezseniz, alipay'deki varsayılan adrese göndeririz.

6. Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

4. Nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez

Ürün özelliği

Tüm yastık kılıfları profesyonelce dikilir

2. Öğeler sadece ödeme aldıktan sonra sevk edilir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1. Başarılı olmak için Alibaba itibarımıza ve müşteri memnuniyetine güveniyoruz.Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir, mal ve hizmetimizden memnunsanız lütfen bize iyi geribildirim bırakın.

9. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

Ödeme

Sevkiyat

8. Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz!!

Geri bildirim

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

  • Şekil: Diğer
  • Teknik: El yapımı
  • Tarz: Düz
  • Boyut: 30x50cm
  • Kullanmak: Koltuk, Dekoratif, araba, Sandalye, Noel, Ev, otel, Dekoratif, Sandalye, Zemin, Dış mekan, Yatak takımları
  • Desen Türü: Portre
  • desen: Basılı
  • Model Numarası: keten minder örtüsü
  • Malzeme: Keten / Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: balık yastık kılıfı karikatür yastık kılıfı.

0 Bunun için yorumlar