Ayarlanabilir Basınç Düşürücü Pirinç su basıncı Düşürücü RV İçin Güvenli Ve Sağlıklı Su Basıncı Düzenleme Aracı RV Camper

Ayarlanabilir Basınç Düşürücü Pirinç su basıncı Düşürücü RV İçin Güvenli Ve Sağlıklı Su Basıncı Düzenleme Aracı RV Camper

(0 Yorumlar)
₺808.24 ₺565.76

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boru Dişi: 3/4 " Bahçe Hortumu Dişi (GHT & NH )

Malzeme: Pirinç + Paslanmaz Çelik

4. Rv'nizin sıcak ve soğuk su boru sistemine zarar vermekten endişe etmeden temiz ve güvenli suyun keyfini çıkarın.

Ayarlanabilir basınç aralığı: 0-160 PSI

Ambalaj Listesi:

3.Sudaki Kirleri Giderin: Dayanıklı paslanmaz çelik gösterge ve harici/ dahili filtrelerle eşleştirilmiş Pirinç Su Basıncı Regülatörümüzün pratik tasarımı, sudaki kirleri giderir ve güvenli, tutarlı bir su basıncı seviyesini korur.

Ürün Kullanımı:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

1.Daha Hassas Kontrol: El çarkı işlevini kullanarak alet kullanmadan su basıncını ayarlayın.Daha iyi bir duş ve bahçe deneyimi için doğru su basıncı elde edin.

Belirleme:

Notlar:

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Daha Sağlıklı Su Akışı: Evinizde veya rv'nizde güvenli ve güvenilir bir akış için gıda sınıfı pirinç malzemeden yapılmış, zararlı maddelerden arındırılmış ve paslanmaya karşı dayanıklı Pirinç Su Basınç regülatörümüzle daha sağlıklı bir su kaynağı yaşayın.

2. 2. İstenilen su basıncını ayarlamak için uygun el çarkı ayarını kullanın.

Bu Ayarlanabilir Su basıncı Regülatörü, çoğu RV hortumu için pratiktir ve güvenli ve tutarlı bir akış için su basıncını kolayca ayarlamanıza olanak tanır.Zararlı maddelerden arındırılmış, ailenizi ve tesisatınızı koruyun.

1. Su basıncı regülatörünü RV su kaynağına bağlayın.

3. 3. İstenen basıncın korunduğundan emin olmak için basınç göstergesini izleyin.

1 adet * Pirinç Su Basınç Regülatörü

4.3 / 4" Bahçe hortumu dişi: Pirinç su basıncı regülatörü, çoğu su kaynağına uyacak şekilde 3/4" bahçe hortumu dişine sahiptir ve RV hortumları için ideal olan varsayılan 45 PSİ'DİR.Rv'nizin benzersiz taleplerine göre 160 psi'ye kadar sorunsuz bir şekilde ayarlayarak mükemmel su basıncını elde edin.

5.Çok Amaçlı Alet: Kampçı, RV veya Seyahat Römorkunuz için sabit ve tutarlı su basıncı sağlarken, sıhhi tesisat sisteminizi yüksek basınç dalgalanmalarından koruyan güvenilir bir RV aksesuarı olan Pirinç Su Basınç regülatörümüzle optimum su akışını yaşayın.

  • Ürün Genişliği: 0.00inch
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg
  • Ürün Çapı: 0.00inch
  • Ürün Uzunluğu: 0.00inch
  • Ürün Yüksekliği: 0.00inch
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar