freeship 1000x Yalıtımlı Kırmızı Maça Piggyback Sıkma Terminalleri-Elektrik Besleme veya Ekleme

freeship 1000x Yalıtımlı Kırmızı Maça Piggyback Sıkma Terminalleri-Elektrik Besleme veya Ekleme

(0 Yorumlar)
₺918.19

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mağazamıza hoşgeldiniz

Ayrıca , biz Çin express veya Çin EMS, DHL tarafından mal gönderebilirsiniz, çoğu ülke 7-15 iş günü içinde parsel geldi.nakliye maliyeti lütfen bize ulaşın.

·Siparişinizden memnun değilseniz, ürünler orijinal haliyle olduğu sürece tam para iadesi (nakliye hariç) ile 14 gün içinde iade/değişim yapabilirsiniz.lütfen siparişinizi geri göndermeden önce bizimle iletişime geçin, size iade adresini söyleyeceğiz, Paketi aldıktan sonra size iade edeceğiz veya değiştireceğiz .İade edilen ürün orijinal durumunda olmalıdır.

1000 Paket Mavi Yalıtımlı Dişi Piggyback Maça Konnektörleri 6.3 mm 1000 x Dişi / Erkek Konektörler-6.3 mm Erkek/Dişi Maça sığdırmak için Tüm Sıkma Terminallerimiz ve Konektörlerimiz CE sertifikalıdır.Yalıtımın rengi terminale uyan kablo boyutunu belirler Terminal tipi: Piggy Back Genişlik: 6.3 mm Kalınlık: 0.8 mm Terminal türü: dişi / erkek Tel kesiti: 0.5-1. 5mm2 (22-16AWG) Montaj: kıvrımlı, kablo üzerinde

5) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Öğe gelmediyse lütfen bir ay içinde bizimle iletişime geçin.

1. ) Öğeler çin'den sevk edilir.

iade politikası

3. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya www.sayaelektrik.com.tr'te herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin.Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman yardımcı olmaya çalışacağız you.So herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen hemen bize e-posta gönderin.

6) www.sayaelektrik.com.tr gönderim adresiniz yerine ödeme işlemi sırasında girdiğiniz adrese göndeririz.Öğeler tek bir faturada birleştirilebilir, ancak toplam nakliye ücreti, her bir öğenin nakliye ve taşıma ücretinin toplamı olacaktır.

2) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

bizimle iletişime geçin

1. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir ve geri bildirim derecemiz bu memnuniyeti yansıtmaktadır.

Ödeme Bilgileri

Uluslararası Alıcılar Not:

3).Tüm siparişler genellikle ödeme alındıktan sonra 2 iş günü içinde gönderilir.

4).Biz sadece www.sayaelektrik.com.tr tarafından sağlanan teyit adresine gemi.Ödeme yapmadan önce, lütfen www.sayaelektrik.com.tr'teki adresinizin göndermemizi istediğiniz adresle eşleştiğinden emin olun

2. Herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz size e-posta göndermenizi veya bizi aramanızı memnuniyetle karşılar.Tüm soruları yanıtlamaya ve sorunları mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, teklif vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin!Teşekkürler.

Tanım

İyi şanslar ve güzel bir alışveriş deneyimi var!İletişiminizi sürdürün ve yakında sizi tekrar görmeyi umuyoruz!

aşağıdaki Görünüme tıklayın

ayrıca bu sıkma pensesine sahibiz

Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürebilir.

çoğu ülke parsele 10-25 iş günü içinde ulaşacaktır.

* Sadece emanet hizmetini kabul ediyoruz.teşekkürler!

* Biz nakliye maliyeti olmadan paranızı iade edebiliyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın

Biz Çin Kayıtlı Posta Post veya HongKong Kayıtlı Post Air Mail ile parsel göndereceğiz,

  • Renk: Kırmızı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: SUNSİNE OTO
  • ADET: 1000 adet / grup
  • Öğe Türü: Kablolar, Adaptörler ve Soketler

Etiketler: kablolar adaptörler soketler.

0 Bunun için yorumlar