13 İla 7 Pin Römork Konektörü 12V Su Geçirmez 7 İla 13 Pin Adaptör Konnektörü Aksesuarları Hava Koşullarına Dayanıklı Su Geçirmez Mini Fiş Soket

13 İla 7 Pin Römork Konektörü 12V Su Geçirmez 7 İla 13 Pin Adaptör Konnektörü Aksesuarları Hava Koşullarına Dayanıklı Su Geçirmez Mini Fiş Soket

(0 Yorumlar)
₺171.48 ₺85.65

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Kompakt ve Hafif: 13 ila 7 Pinli Fiş Adaptörü, normal bir römork fişi ile aynı çaptadır ve uzunluğun yarısından biraz fazladır.Bu ince bir çizgi tasarımına sahiptir.

1 x Fiş Adaptörü

Giriş: 12V

Özellikler

5.Sızdırmazlık Kapağı: Hava koşullarına dayanıklı kauçuk 0 halkalı 13 ila 7 Pinli Römork Konektörü, mevcut montaj tapasına monte edilebilir ve kilitlenebilir. car.It mükemmel aydınlatma sağlamak için tasarlanmıştır.

Tip: 13 ila 7 pin adaptör

Daha fazla ürün detayına bakın

malzeme: ABS

2.Genel uyumluluk: Römork ışık adaptörleri yaygın olarak kullanılmaktadır used.It çoğu römork ile çalışır.Bu, 13 pinli bir Euro fişini standart 7 pinli 12V konektöre dönüştürür.

Bu ürün, römorkunuz ve karavanınız için tüm yol yasal aydınlatmasını çalıştıracak, çoğu karavan ve römork gibi 13 pinli bir Euro fişini standart 7 pinli 12V bağlantı parçasına dönüştürecektir.

Ambalaj listesi

Renk: resimde gösterildiği gibi

1.Güvenilir Malzeme: Römork Fiş Adaptörü, dayanıklı ve güçlü ABS malzemeden yapılmıştır.Uzun süre kullanabilirsiniz.Kasa su geçirmez ve aşınmaya dayanıklıdır.

Adaptörün her iki tarafındaki olukların (kama kanallarının) yerleştirilmesi, yalnızca doğru şekilde takılabilmesini sağlar.

Tanım

Boyutlar: Yaklaşık. 6. 8x5. 2x4. 6 cm / 2. 7x2x1. 8 inç (Uxgxy)

Not:

4.Tam Koruma: Römork Konektörü Adaptörleri, kullanılmadığında fişi tozdan koruyan ve kullanım sırasında 7 pimli fişi kilitleyen hava koşullarına dayanıklı bir yaylı kilitleme kapağına sahiptir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Aı ARABA EĞLENCESİ
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg

0 Bunun için yorumlar