43x28in P8MM dış mekan led ekranlı pano Su geçirmez Tam renkli Led Panel Süper Parlak Mesaj LAN Programlama

43x28in P8MM dış mekan led ekranlı pano Su geçirmez Tam renkli Led Panel Süper Parlak Mesaj LAN Programlama

(0 Yorumlar)
₺19 901.69

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

* Destek video oynatma, tam renkli kaydırma resim, metin ekranı, zaman, Dinamik saat

* Dil desteği - Alfasayısal (Roma-ingilizce) vb. Dünya Dilleri

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

43 x 28in Açık Led Panel Video Tabela Su Geçirmez Süper Parlak Mesaj LAN Programlama * Çerçeve boyutu : 43"x 28" * Piksel Aralığı: 8mm

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA değiştirmiyoruz.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

* İletişim yolu: LAN

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

* Video belleği desteği 4GB

* Görüş Açısı: Yatay >160° / Dikey > 130°

* Su geçirmez: Evet

* Çalışma Sıcaklığı: -10 ° C ~ + 45°C (-14°F ~ 113 ° F)

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

* İşletim sistemi: Windows / Me / 2000 / Xp/7/8/10

* En iyi Görüş Mesafesi: 10-100m

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

www.sayaelektrik.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Paket resmi:

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz herhangi bir gümrük vergisi sorumlu değildir

Yurtdışı nakliye koruması için profesyonel ambalaj, çok güvenli %100!!

* Çalışma ortam nemi: 10 %-95 % RH

* Giriş koruması: IP65 Özellikler: - - - > Metin mesajı bilgisayar tarafından kaydırılabilir ve programlanabilir.Program dünyadaki tüm dilleri destekleyebilir Çoklu dil ve her dil serbestçe değiştirilebilir Sinyal bağlantı kablosu arayüzü LAN + WİFİ - - - > Tüm programlar LAN VEYA WİFİ ile iletilir, çok kolay ve çok kullanışlı - - - > Metin, sayı, resim, saat, zamanlayıcı vb. Destekler -- >Herhangi bir dilde metin programı düzenleme, ücretsiz ayarlama - - - > 40'tan fazla efekt, örneğin: sağa hareket et, sola hareket et, kar yağışı, mozaik, yelpaze açık vb.- - - > Çoklu program modu ile - - - > Menüdeki programların hiyerarşik yönetimi ile net yapıyı ve uygun bakımı koruyacak şekilde yazın - - - > Yüksek verimli enerji tasarrufu, belirlenen dönemde oynanan programları destekler - - - > Yaygın kullanımda: ticari reklam LED ekranı, finans, ofis, hastane, mağaza, mağazada hizmet propagandası.Her Paket İçeriği: RGB LED ekran 1 adet Güç kablosu kablosu 1 adet (100-240V ab/abd/AU Fiş Kaynağı) Kurulum braketi Ücretsiz kontrol yazılımı ve ingilizce kullanım kılavuzu ile 2 adet CD 1 adet Nakliye Ambalajı: Sert karton kutular + ahşap çerçeve Fedex-DHL - TNT ekspres nakliye yolu size teslim!Tahmini Teslim Süresi: 3-5 gün (7 iş günü içinde gönderilir)

* Parlaklık 6000CD / sqm ayarlanabilir

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.sayaelektrik.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

  • Çerçeve: Alüminyum Alaşım
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Program ve mesaj gönderme: WiFi veya LAN ile
  • Pikseller: 8mm
  • Kullanım: Dış mekan
  • Model Numarası: Model numarası.
  • Tüp Çip Rengi: Tam Renkli
  • Marka Adı: Kurşun Led'ler
  • su geçirmez: Evet
  • Görüntüleme Fonksiyonu: video

Etiketler: led ekranlı tabela.

0 Bunun için yorumlar